Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zapętlony Mother Nature tak z 10 razy przynajmniej. Niestety nie ma screena :| Aha, i jeszcze jedna fajna sprawa - wyciągałem przed chwilą kartę aby zmazać grafit. Zauważyłem że mam źle (tzn. tylko częściowo) przykręconego Zalmana! Widocznie źle coś robiłem przy zmianie pasty. Dokręciłem jednak różnicy (na 1.25V i standardowych taktach) większej niż 1-2 stopnie nie widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGoMaT Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 kupilem Galaxy 128/128 1.4 73gt ale coś słabo 21500 równiuśko w 2001 smarku na taktowaniach 1600 juz nawet nie wstaje krece dalej i dam wyniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) Moja własnie poszła na 1600mhz B-) Niestety na 1640 już zwiecha, tak więc 585/1600 zostaje, niestety nowe PCB daje sie we znaki :wink: Edytowane 6 Października 2006 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 tak czytam i notuje i wiem komu gwarancje zdejmiemy za oc ;) MiGoMaT => slaby proc to i wynik slaby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 'Katowanie' odbywa sie w granicach zdrowego rozsadku i teoretycznie nic karcie nie grozi, poza tym zawsze zostaje gwara. A zalowac nie ma czego, taki nasz zawod. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGoMaT Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 @niemiec He cfaniak bo ma c2d :P ja mam 512 ramu dobra wyciaglem stabilne 1634/596 wiecej nie chce iść riva blokuje teraz zapuszczam marka jak dostane gwarancje na karte to zrobie v moda narazie mam ja na czarno:P zaraz podam wynik ze smarka temp mi pokazuje 38* na karcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 tak czytam i notuje i wiem komu gwarancje zdejmiemy za oc icon_wink2.gif Cwaniak :rolleyes: ale nawet jest naklejka na pudełku żeby podkręcać B-) więc sory.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 tak czytam i notuje i wiem komu gwarancje zdejmiemy za oc ;) Eeee bez jaj dobra? :D :D :D Przecież jak się robi moda ołówkiem to dowodu nie ma żadnego że coś było robione przy karcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGoMaT Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 22942 3dmarków 2001 chyba coś słabo mi poszło ale bez moda i miałem włączeone kilka programów gadu jakas opere no ale chwila i bedzie mod mam 512 ramu jak w podpisie i mw mi przycina jak ustawie na full detale i 1024/768 normalne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Tak, 512mb dla mw to za malo. A wynik w makrku chyba normalny... ps. w av to Ty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGoMaT Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) ps naszczescie nie:P a jak ty zrobiles pamieci 1800 ze sie tak zapytam Edytowane 6 Października 2006 przez MiGoMaT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) mam 512 ramu jak w podpisie i mw mi przycina jak ustawie na full detale i 1024/768 normalne?? Heh czy ja wiem.. mi na 9700Pro i 512 ramu i jeszcze dupnym P4 2,53ghz nie przycinało na 1024x768 Edytowane 6 Października 2006 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGoMaT Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) ale ja mowie o wszystkim na full i raczej twoj radek nie obsługiwał wszystkich efektow które sa w grze jak sie myle to mnie popraw Edytowane 6 Października 2006 przez MiGoMaT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Ehhh dawanie 1,7v na ac to jest katowanie karty... Ale pozostawiam tą subiektywną ocene do rożważenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGoMaT Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 spoko to przecierz mozna zoribc mniej jak sie mniejsza warstwe zrobi a chyba zrobie sobie wc bo faktycznie grafe i nb by sie przydało shłodzic bo proca to nie ma sensu skoro w stresie mam 40* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Dobra a ja śmieszne pytanie mam: Jakie dobre chłodzenie do 7300GT Galaxy (z siga) które jest lepsze od aktualnego Zalmana mogę kupić za uwaga... 30-40 zł ??? :D :D :D Wydaje mi się że nie ma czegoś takiego na rynku ale mimo to pytam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 22942 3dmarków 2001 chyba coś słabo mi poszło ale bez moda i miałem włączeone kilka programów gadu jakas opere no ale chwila i bedzie mod mam 512 ramu jak w podpisie i mw mi przycina jak ustawie na full detale i 1024/768 normalne?? jak juz pisalem proc jest za cienki do 2001. ja na c2d@2,8 mialem 30k na grafie def. teraz dla sli 7900gs moj c2d to za malo, bo mam tylko 42K a z tym uniewaznienem gwarki to zartowalem.... chyba ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 No Niemiec jednak c2d daje pkt fajne, to ja zrobiłem ledwo patrząc 34,5k.. Ale licze jeszcze na coś więcej ale przy większym v :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 ps naszczescie nie:P a jak ty zrobiles pamieci 1800 ze sie tak zapytam Dalem w riva tunerze 900 na mem i juz. :lol2: A co powiesz na to ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 (edytowane) ath na jakim to v?? :rolleyes: A co do nabijania pkt w 3d marku 01 to przede wszystkim proc i odpowiednie sterowniki :wink: No of koz karta tez daje ale wykręcony proc potrafi poprawić nieźle wynik :-P Edytowane 7 Października 2006 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 @Ath zapodaj jakiegoś screena po testach bo coś mi się wierzyć nie chce że ta karta chodzi na 1 GHz pamięciach w 3D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 W windowsie tylko ustawialem, mysle, ze marka nie ma po co odpalac. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Tak właśnie myślałem :] ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Ej sluchajcie, gdy instaluje i wlacze RT to nigdzie nie mam zakladki overclockingu! Pisze mi rowniez, ze mam unsupported driver... O co chodzi ? Wersje RT mam najnowsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 bo oc nie jest zakladka tylko siedzi w driver settings -> system settings. chyba, ze o to Ci chodzilo i tego wlasnie nie masz.. upsupported driver - masz oryginalne fw z nvidii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Ja osobiście używam rt rc16, jakoś lepiej się w niej kręci grafa, subiektywne pewnie odczucie. Jedynie że nie ma problemów przynajmniej ze starszymi sterami które miałem przy rc 17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 (edytowane) upsupported driver - masz oryginalne fw z nvidii? Tak - 91.47. Edytowane 7 Października 2006 przez FrIkO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1000 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 PALIT 7300GT 128MB DDR3 500/1300MHz Używana 290zł GALAXY 7300GT 128DDR3 1.4ns 500/1400MHz ZALMAN Nowa 318 zł Która z tych kart lepsza ?? mają pamięci 1,4 ns czy to będzie wpływało na OC ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Ja bym brał galaxy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Ja też bym brał galaxy, to sprawdzone karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...