euzebiox Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 gdzie można kupić konektor (przewód) do podłączenia dwóch kart sli? do nowych kart nie dorzucają,w sklepach internetowych jakieś kosmicznie wielkie ceny na allegro nikt tego nie sprzedaje....HELP :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) ige007 chodzilo mi o 128 vs 256 bit :) czy karta sie nie bedzie dlawic z 128 bitowa szyna danych z wlaczonym aa (oczywiscie nie mowie tu o graniu w najnowsze gry z max detalami i wlaczonym aa ) ? Edytowane 11 Grudnia 2006 przez remek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Hmm karte za 300zł chyba się nie kupuje żeby grać z max detalami i aa na maksa no chyba że przy maks 1024, gothic 3 to 800x600 czego i tak nie jestem do końca pewien... 128bit nadganiają tutaj wysokie taktowania mem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 ATI w swoim CrossFire umożliwia coś takiego ale z tego co tu wszyscy mowia podobno nie warto laczyc w SLI 7300GT W nowym numerze Tygodnika Komputerowego jest test Dwóch na jednego - SLI - 2x Galaxy GF 7300GT DDR3 vs. GF 7950GT kup albo poczytaj w EMPIKU i powiedz nam co tam wyniuchali z tego testu tylko troche to głupie najtanszy 7950GT to wydatek ponad 1000zł, a 2x7300GT DDR3 mozna miec za niecałe 700zł a nawet taniej moze bedzie jakas inna karta do porównania [moze jakis 7900GS] Ten sam artykuł na www ;] 2422488[/snapback] gdzie można kupić konektor (przewód) do podłączenia dwóch kart sli? do nowych kart nie dorzucają,w sklepach internetowych jakieś kosmicznie wielkie ceny na allegro nikt tego nie sprzedaje....HELP :-( Z tego co mi wiadomo, kupując mobo z SLI dostajesz connector... ige007 chodzilo mi o 128 vs 256 bit :) czy karta sie nie bedzie dlawic z 128 bitowa szyna danych z wlaczonym aa (oczywiscie nie mowie tu o graniu w najnowsze gry z max detalami i wlaczonym aa ) ? 800Mhz 256bit = 1600Mhz 128bit. Tutaj takty memek są wysokie, także wychodzi na to samo ;] Miałem przedtem 97pro z memkami 700Mhz, a teraz 73 z 1.4Ghz na stock i różnicy nie ma, jeśli chodzi o włączneie AA i Anizo ;) Mówię o tym, że włączenie AA nie zbija tak FPS ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Remek co do 128 bit to nie musisz sie martwić bo memki na 73gt są wysoko taktowane i nie dławią sie przy AA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 dzieki jeszcze raz, zdecyduje sie jednak na ta karte, zamierzalem kupic 7600GT ale nie wyszlo z funduszami tak jak chcialem do grania w 1024x768 nie potrzebuje chyba wersji z 256mb pamieci bo jest o 100zl drozsza a ciezko mi teraz bedzie tyle zorganizowac :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Do 1024x768 styka 128mb ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 w cenie Galaxy 73GT 256MB jest Palit 76GT :P - przynajmniej byl swego czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 A Palit 76GS jest w cenie około 360 zł i jest to obeznie najlepsze rozwiązanie ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) Look this.... http://atom-pc.pl/?id=77823&mode=Produkt a tu http://twojepc.pl/artykuly.php?id=x1800gto...gt&strona=3 od razu o nim napisane. fajna opcja i sli z tego zrobic to juz coś. Tylko że... te 73gt mają coś w sobie :wink: Edytowane 11 Grudnia 2006 przez banti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deonet Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Czesc. Od piatku jestem szczesliwym posiadaczem 73GT 1,4ns :D ale dopiero wczoraj mialem czas na zabawe. Na chwile obecna rdzen pracuje bez artow na 750MHz@1,5V. Jesli chodzi o pamiatki to wczoraj pracowaly na 850MHz a dzis juz nie sa tak skore do OC :/ i 770MHz to max jaki osiagalem (czyzby grafit wyparowal :wink: ). BTW. Jakie macie napiecia na pamieciach? Ja okolo 1,6V mierzac w pkt. pomiarowych (1 postu) :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 rozumiem ze masz pamiec samsunga tak?jesli tak to masz napiecie jak w orginale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 A kij wie czy mu tam jakie hynixy nie siedzą :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 no niby tak ale zaniskie cos napiecie jak na hynixa,ja mialem hynixa i w orginale bylo cos kolo 1,9V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 A Palit 76GS jest w cenie około 360 zł i jest to obeznie najlepsze rozwiązanie ;> No i zgadnij Lanc co kupuje :-P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 @deonet Masz memki Samsunga, jeśli karta z nowszych to nie licz na oc wyższe niż te 850... @master_electronic No i bardzo dobry wybór ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ro8aG Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 hm ;) sie zobaczy jak ci mody spasują /chyba 3 rev już tych kart jest (albo lepiej ) powodzenia życze w "każdymbondzrazi" ..... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Wlasnie, ciekawe jak z vmodem (na rdzen potrzebny na pewno). A moze jednak 128MB styka do grania w 1024 i zwykle Galaxy 7600GS 128MB DDR3??? Hehe. Jednak chyba Palit, jeszcze nie mialem 256MB na karcie ;) ps. Slyszal ktos o sklepie TwojePC (emarket)?? Jakies doswiadczenia, jak pozniej z gwarancja? A ten atom-pc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Palcie karty dalej :) Aż sie skończą :P Ja mam 640/1700 i naprawde nie korci mnie żeby wyciągnąć miernik z szafy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 a co sadzicie o tym leadtek; http://allegro.pl/item148728620_leadtek_73...x_520_1400.html takty ma takie jak galaxy, ciekawe jak sie kreci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 a co sadzicie o tym leadtek; http://allegro.pl/item148728620_leadtek_73...x_520_1400.html takty ma takie jak galaxy, ciekawe jak sie kreci Za te kase to bardziej opłaca się 7600GS od Palita... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) Za te kase to bardziej opłaca się 7600GS od Palita... a mozesz sluzyc linkiem do tego palita bo jezeli chodzi o tego co podal banti to wlasnie gadalem z kolesiem przez gg i napisal mi cos takiego: niestety nie jestesmy w stanie sprawdzic kazdego podzespolu w 100% oraz niestety nie mamy tego na mniejscubo ponizej jest cos takiego: Pomimo, iż redaktorzy sklepu internetowego Atom-PC dokładają wszelkich starań„ aby opisy produktów były jak najbardziej zgodne ze stanem rzeczywistym nie jesteśmy w stanie zagwarantować, że dane techniczne są wolne od błędów oraz braków. Ewentualne błędy w opisach nie moga być podstawą do reklamacji bądź zwrotów, dlatego w przypadku wątpliwości zalecamy kontakt z naszym handlowcem. Edytowane 12 Grudnia 2006 przez remek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Lej na tego winfasta, za ta cene lepiej brac galaxy z zelmerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Winfasty są niepewne pod względem OC, poza tym na galaxy masz v-moda więc pogonisz ostro tego Leadteka B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 podlaczylem mojego zalmana na 5V. i nie iwem czy to nie za mało, 41* w idle, puszcze jakiegos bechmarka i zobacze ile w stresie, tylko powiedzcie ile nie ma przekraczać w stresie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Ustawiłem Zalmana na 9% noi temperaturka ładnie tylko 36*C ale sobie myśle coś za cicho, schylam sie do kompa a tu zalman stoi :blink: :lol: czyżby 9% już zatrzymywało zalmana?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 chlopaki chyba ustawiali min13% bo wlasnie potrafil sie zatrzymac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) No minimum to zdaje sie 12%, przy 11% jeszcze sie coś tam kręci ale wystarczy dotknąc leciutko i juz stopped :wink: Edytowane 12 Grudnia 2006 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 podlaczylem mojego zalmana na 5V. i nie iwem czy to nie za mało, 41* w idle, puszcze jakiegos bechmarka i zobacze ile w stresie, tylko powiedzcie ile nie ma przekraczać w stresie ?1 i 2 post FAQ... Nie przekraczamy 65* ;]] Chociaż... Znajomy ma 76GS od Galaxy i w stresie karta się grzeje do 75*... Stock Cooler non zalman ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 U mnie lata na tyle ile jest w stocku czyli w 2d chyba coś ok 30%. 8 wentyli jest łącznie w kompie a głośno nie jest. Sam nie jestem takim maniakiem ciszy aby wyłączać wentyl, podchodzę do tego sceptycznie, wolę ją męczyć oc niż zabierać chłodzonko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...