jc Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) wszystko OK, sam się zdziwiłem...niby ps3.0 a tu takie coś, jeszcze w dodatku dodam ze kumpel ma sprzet jak ja, tylko ma epoxa z pcie...ide, zrobię skrina , sam zobacyzsz. Edytowane 17 Grudnia 2006 przez jc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Jest SD ;] 3Ghz na 1.325 ;]] No to szykować się panowie ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Czekamy z utęsknieniem B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 czekam na wyniki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Zresztą co ty chcesz od karty low endowej ? :> Jak to jest low-end to ja jestem ks. biskup kanonik i doktor habilitowany :lol: Mój kumpel kupił sobie ostatnio nowego kompa a w tym m.in. polecany przeze mnie 7300GT Galaxy. Wybrał wersję z pamięciami 256mb 1.2ns. Standardowo kręci się do ok. 620 na GPU i 820 na pamięciach. Oczywiście nie chciał na tym poprzestać i zrobiliśmy moda. Niestety rezultaty były bardzo mizerne - karta już nieźle się rozgrzewała i tak rdzeń jak i pamięci nie chciały za wiele iść w gorę (max. 20 więcej na GPU i 15 na mem). Po dłuższych oględzinach karty znalazłem chyba przyczynę, nowe PCB, nawet układ ścieżek jak się ściągnie zalmana jest taki jakiś bardziej wyraźny. Dodaję tutaj zdjęcia, niezbyt wysokiej jakości bo robione na komórce: Zdziwiła mnie bardzo ta osłonka wokoło głównego układu - ja na obu kartach miałem i mam takie gumowe "kloceczki". Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Łukasz Tkacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) ta grafa ma 80nm GPU, wlasnie to charakteryzuje ta blaszka - mozna o tym na egieldzie przeczytac tylko mnie ciekawi czemu w ogole ta grafa sie nie kreci... tzn. powinna sie krecic wysoko, a tak nie jest Edytowane 18 Grudnia 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 ramka nie ejst głupia- zdejmowałem ostatnio bloczek z mojej przy okajziz amianyu na 7900gs. Niestety stwierdziłem mikroskopijne ukrzuszenie rczenia w narozniku, może ze obchodziłem się z kartą jak z jajkiem przy zakładaniu bloku... Na 7900 od razu urwałem te gumeczki i dałem dookoła grzenia-zawsze nieco spokojniej czułem się montując bloka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) @Lukas Zobacz na 1 stronie jak się kręcą 80nm... B1 = 80nm. Może kolega ma za słaby zasilacz ? ;] @ige Miałeś B1 to dostaniesz B1 czyli 80nm. OC będzie takie samo +/- 20Mhz ;] Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) ciekawe jaki rev ja dostane ;) lanc zaktualizuj moj wyniczek w faq bo tyle sie staralem zeby zrobic te 800mhz to chociaz niech bedzie w rankingu :D Edytowane 18 Grudnia 2006 przez ige007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 1.72v do tych 805Mhz ? Nowy wynik, ale sys zasyfiony. Będzie 31-32k na czystej windzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 1.72v do tych 805Mhz ? Nowy wynik, ale sys zasyfiony. Będzie 31-32k na czystej windzi :) tak 805mhz 1,72V ja na zasyfionej windzie mialem 31628 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Tylko jakie ty masz takty i tajmingi ramu ;> Wyniczek dodany ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Kurde, nie bijcie tylko :oops: . Mam możilwość zamiany mojego radka x800GTO 256/256 na 7300gt 1,4. Warto czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 moim zdaniem nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Kurde, nie bijcie tylko :oops: . Mam możilwość zamiany mojego radka x800GTO 256/256 na 7300gt 1,4. Warto czy nie? Moim też nie. Zobacz sobie na wyniki tych kart w 3dmarkach na forum HWBot... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Kurde, nie bijcie tylko :oops: . Mam możilwość zamiany mojego radka x800GTO 256/256 na 7300gt 1,4. Warto czy nie? Jesli w radziu masz moda na 16 potokow, to w zyciu, jesli nie, to mozna sie zastanowic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 3D mark to nie wszystko... Top wyniki na hwbocie są robione na GTO zmodowanych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Nie ma moda :) . Chyba zostanę przy Radku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 tak jest :) nie ma co, w grach 7300 będzie słabszy...btw. Lanc - niezły wynik :))) ile na ramkach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 na ramch w kompie nei na karcie to chyba lanc ma 214mhz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 na hynix'ach ? :| malutko...niech cos z tym zrobi ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zrób coś żeby moje hynixy się polubiły z tą syfiastą mobo jaką posiadam to będzie fajnie... Pojedyncze kostki latają 260Mhz 2,5-3-3-7 @ 2.8v na NF3 Ultra... W dualu 250 Mhz... Ale to na NF3 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 To zmien mobo. ;] Heńki sa 2-stronne i moze plyta nimi gardzi. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 @ath Do tego trzeba mieć kasę ;> Czekam na jakąś fajną ofertę z DFI i wtedy sprzedaje Asrocka i się kupi dfi [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 @ath Do tego trzeba mieć kasę ;> Czekam na jakąś fajną ofertę z DFI i wtedy sprzedaje Asrocka i się kupi dfi [; chcesz wyzsze v core moge ci zrobic drutmoda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 hmm a zato moje winbondy ogranicza kontroler ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 @Sector Vcore... Ja chce inne mobo... Bo ta sie z moimi memkami gryzie :P Żeby nie było OT ;] Lepsze wyniki w markach dopiero w sobotę... Bo teraz caly tydzien zawalony w budzie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Żeby nie było OT ;] Lepsze wyniki w markach dopiero w sobotę... Bo teraz caly tydzien zawalony w budzie :mur: witaj w klubie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 @ath Do tego trzeba mieć kasę ;> Czekam na jakąś fajną ofertę z DFI i wtedy sprzedaje Asrocka i się kupi dfi [; Zawsze sluze i mobo i ramem :) Tu male conieco... (naprawde male 3,5v ram) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desert Eagel Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Ktos moze polecić sklep , w którym jest 7300gt galaxy z zalmanem? tanio:) Ktos moze polecić sklep , w którym jest 7300gt galaxy z zalmanem? tanio:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...