Gość Pacific Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) W stanach mało znana ;] Znajdź mi na ebayu 7300GT Galaxy to jesteś dobry [; http://search.ebay.com/search/search.dll?s...ntrypage=search ;] Jestem dobry ? :lol: :D ;) Edytowane 26 Stycznia 2007 przez Pacific Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokarsg-1 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) No ładnie ale się wkurzyłem niby procesor na standard v idzie na 640 ale pamięci te niby świetne samsungi 1,2ns nie chcą nawet na 1500 się przetaktować a ponoć wszystkim na 1600 bez problemu. Ale dziadostwo mi się trafiło. Edytowane 26 Stycznia 2007 przez sokarsg-1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) No ładnie ale się wkurzyłem niby procesor na standard v idzie na 640 ale pamięci te niby świetne samsungi 1,2ns nie chcą nawet na 1500 się przetaktować a ponoć wszystkim na 1600 bez problemu. Ale dziadostwo mi się trafiło. Na mojej karcie są Samsungi 1.4ns i bez v-modów poszły na 1880. Bez v-moda jest na nich napięcie 2.0V a po zrobieniu v-moda i 2.2V poszły narazie na 2016MHz i pójdą więcej ale muszę przykleić radiatory bo sa gołe i zaczęły sie grzać. Edytowane 26 Stycznia 2007 przez pietach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Jak zaczęto robić v-mody to było mówione że większe napięcie na gpu pomaga również pamięciom. Nie wiem ile z tego prawdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Raczej nie... Gdy dajesz więlsze V na gpu to w jakimś stopniu troche braknie papu memką... Więc nie wiem jak to jest.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) zgadza sie niewiem jak przy niski V to wyglada,ale przy mocnym oc zwiekszanie napiecia na mem lub gpu ogranicza oc tego drugiego,wpada tez dodac ze pamieci hynixa sa bardziej pradozerne niz samsungi Edytowane 26 Stycznia 2007 przez ige007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Więć teorytycznie samungi powinny być lepsze gdyż w jakims stopniu o te 0.2v mniej obciązaja karte :P bo hynixy mają wieksze napiecie a samungi mniejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 hmm mowie raczej o mocno dowoltowanych mem,na stock nigdy nierobilem wiekszych testow ps umnei miedzy hynix a samsung roznica w stock wynosila 0,1V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Dawno nie robilem 3dmarka 05, dzis to uczynilem i nie moge wobaczyc wyniku... :] Po kliknieciu na tej pomaranczony przycisk pokazuje mi sie wlasnie taki komunikat, co jest grane, mam najnowsza wersje, free, 1.3.0. Dzis pogralem troche w rainbow six vegas i jesli ktos chce przetestowac na serio stabilnosc swojej karty i proca/mem to niech odpali ta gierke, w 5-10' pokazuje, ze testy 3dmarka mozna sobie wsadzic w trzecie oko. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 ath czemu nie zrobiłeś jeszcze v-moda na swojej karcie?? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 w nowym smarku nie pokazuje wyniku dopiero jak dodasz do orba to widac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Po kliknieciu na tej pomaranczony przycisk pokazuje mi sie wlasnie taki komunikat, co jest grane, mam najnowsza wersje, free, 1.3.0Post 3470 U mnie po kliknieciu w to pomarańczowe pokazuje sie tak jakby kod źródłowy tego okienka z wynikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) Taki of top ja też testuje na grze rainbow six Vegas... Gra wymiata pod względem grafiki... Edytowane 26 Stycznia 2007 przez kamil2201 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 ath czemu nie zrobiłeś jeszcze v-moda na swojej karcie?? :-P Po 1 mam slaby zasilacz, moze nie wytrzymac tych dodatkowych w, mysle, ze juz i tak dziala na granicy swoich mozliwosci. :] Po 2 mialem kiedys gf6600 i tam zmienialo sie v biosem, teraz mam 73gt i musze mazac grafitem, krok w tyl, za stary juz jestem chyba na te zabawy w ciagle wkladanie, mazanie, sprawdzanie v karty, na to trzeba za duzo czasu. :] No i po 3 stock mi w zupelnosci wystarcza, nie scigam sie w 3dmarki wiec nie ma takiej potrzeby. w nowym smarku nie pokazuje wyniku dopiero jak dodasz do orba to widac No wlasnie, ale ja nie moge nawet dodac mimo iz mam legalna wersje. Post 3470 U mnie po kliknieciu w to pomarańczowe pokazuje sie tak jakby kod źródłowy tego okienka z wynikiem. Ty przynajmniej widzisz wynik a ja tylko jakis komunikat. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 dlatego ja korzystam z starycz wersji smarka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 @ath Nie zablokowałeś przypadkiem dostępu smarka do netu ? Firewall etc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Obecnie nie posiadam firewalla, ten z windy tez jest wylaczony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 A ja jeszcze wrócę do pamięci - niech ktoś da mi samsungi!!! Na tamtej karcie miałem samsungi i bez dowoltowywania miałem 880 Mhz bez jakichkolwiek artów choć się nieco grzały. Te są zimne i [gluteus maximus] 810 to stabilnie na stock a aby było chociaż 850 trzeba się nieźle ołówkiem namachać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) rozumem ze masz hynixy?ja na hynixa robielm 950(1900)mhz stabilnie przy 2,4V ps lukas mogl bys zamiescic screena z wyniekmz smarka 03 na tych taktach co masz w singu 895/1800? Edytowane 26 Stycznia 2007 przez ige007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Musiałbym znowu wgrywać biosa z deltą -100mhz a nie chce mi się. Powiem tylko że wynik był słaby jak na te takty, cpu za wolne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Oj ale możesz dać wynik.. Ile do zmnienić delte 5minut... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 podejzwam ze wynik slaby niedlatego ze proca masz slabego tylko ze lapal freezy dlatego chem zobaczyc wynik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek1988 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Witam wsyzstkich:) Jest to mj pierwszy post na tym forum:) Mam takie pztanie obecnie mam GALAXY GeForce 7300GT 128MB DDR3 1.4ns Karta w płni stabilnie uyzskuje zegary 630 i 875 pamiec!! Chciabym zrobic tego vmoda ale nie mam miernika:( wiec znalazłem Taki czy jest on dobry??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Juz go kupiles i dopiero sie teraz pytasz, czy dobry ? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek1988 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Tak dla pewności :D Nigdy tego nie robiłem i troche sie obawiam o moja karte :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 miernik jak miernik highend to niejest i potrafi przeklamywac mocno napiecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek1988 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Karta jest jak by co na gwarancji :lol: a jak mysliccie dobrze sie ta karta podkręciła na def...?? Jakie śą obecnie najlepsze stery do niej?? Teraz mam W 3DMarku03 około 13,5k ale wykrece proca (athlona 3000 e3)na 3,1 Gh i poleci pewnie troszke wiecej :D A wy jak myslicie ile wyciągne z niej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 my niejestemy wrozkami kazda karta kreci sie inaczej a ile zrobi na def to zobacz sam ;) ps e3 robi ci stabilnie 3,1ghz na jakim napieciu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek1988 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) my niejestemy wrozkami kazda karta kreci sie inaczej a ile zrobi na def to zobacz sam ;) ps e3 robi ci stabilnie 3,1ghz na jakim napieciu? Kupiłem go jako selekta jest z 0517 dwa dni temu zdjąłem ihs i temp spadła o ok 10 stopni :D teraz mam ustawione 2,7 Gh na 1,3V(temp w stresie 34*- 3,1 Gh robiłem na 1,55 ale mysle ze teraz pójdzie na 1,5V. Jak zdobende ten miernik to wykrece karte na maxa i zrobie wszystkie testy i podziele sie nimiz wami B-) Edytowane 26 Stycznia 2007 przez Przemek1988 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 hehe a to widzialem tego proca ile za niego dales? sorry za offtop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...