Lanc Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 A może Kev też fajna sztuka :lol: Kev skończył na 780@1.51v [00:50:58] kev napisz link do tematu ze nie nie chce tylko nie chce mi sie a takie mi styka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 A zaczęło się niewinnie... kev: (19:03) moze zrobie moda... ;) na karcie ;] kev: (19:04) zaraz ;] dam na 1,40 i zostawie Później było jeszcze lepiej: dam dzisiaj na 1,5... dam narazie 1,55... Może uda mi się go namówić na wyższe napięcia lub podesłanie mi karty :wink: P.S - Kev mówi, że w weekend pobawi się deltą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek1988 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 ten zestaw z podpisu juz sprzedany :D , teraz mam zwykłego venice i płyte ASUS A8NE-FM wiec teraz czekam az przyślą c2d i mysle ze wynik wtedy troche podskoczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Przemek1988mowiles ze robisz 900mhz na rdzeniu a screena z tym wynikiem jak niema tak niema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) Kev napotkał ściane: 740@1,43V 780@1,51V 780@1,56V Wszystko bez delty, a wyższe napięcie boi się dawać: lamer jeden :lol2: Co nie zmienia faktu, że to fajna sztuka (7300GT, nie Kev) Ja mam w sumie taką samą sytuację tyle że teraz (czyli ok. 1.56V) idzie nawet 790Mhz ale 800 i więcej to już duży i twardy mur ;) PS: Może nie powinniśmy tutaj tak obgadywać kev-a ? :lol: Edytowane 1 Lutego 2007 przez Łukasz Tkacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) PS: Może nie powinniśmy tutaj tak obgadywać kev-a ? :lol: On nie ma nic przeciwko :wink: Fredek: Fortron Rox ;) Edytowane 1 Lutego 2007 przez kretfr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 A ja narazie jestem bez jakiegokolwiek OC, i narazie takowego nie będzie bo mój ModeCom 350GTF ledwo zipie>>>zobaczcie temat w dziale zasilacze,ehh..a już myslałem że coś po ocuje :P p.s chyba wsiadam w tramwaj i jade po MC 350 ATX 2.0 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Porobiłem trochę testów w różnych programach, wszystkie na 91.47. Oto rezultaty: Aqua(S)mark: 3D(S)mark 2003: 3D(S)mark 2005: Sorki że ten ostatni screen to wynik na stronie - inaczej nie wchodziło ;) Aha, sprawdzałem też na zer0pointach i aqua(s)marku na ile pójdą memki: Te najwyższe ustawienia to były już lekkie arty ale nie jest źle, może to jednak nie aż tak straszne padaki? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Niski wynik w marku 05 masz... ja na taktach 700/1850 mialem ~5750 a Ty na 770/1800 o 50 mniej, nie miales freezow podczas testow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Ja mam w sumie taką samą sytuację tyle że teraz (czyli ok. 1.56V) idzie nawet 790Mhz ale 800 i więcej to już duży i twardy mur ;)to wina temperatury w pewnym momecie niema sensu zwiekszanie napiecia bez zejscia z temperatura....sprawdzone ;) @Fredek hmm ja ostatnio mam tymczasowo 350gtf i daje rade na konfigu z singa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Niski wynik w marku 05 masz... ja na taktach 700/1850 mialem ~5750 a Ty na 770/1800 o 50 mniej, nie miales freezow podczas testow ? Wydaje mi się że jest ok. Płyta główna może nieco zaniżać wynik i to we wszystkich syntetykach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek1988 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Przemek1988mowiles ze robisz 900mhz na rdzeniu a screena z tym wynikiem jak niema tak niemaSorka ale chyba nie zrobie tego wyniku teraz <_< bo max to 840 ale słyszałem o jakiejs delcie czy coś ale jeszcze nie wiem o co w niej chodzi :D dzisiaj wieczorkiem pokombinuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 oj cos czuje ze jak dorwe zasilke to moja 73GT wyląduje z porządnym wiatrem w lodowce :wink: oczywiscie odpowiednio pomalowana [; co wy na to?? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 @Fredek hmm ja ostatnio mam tymczasowo 350gtf i daje rade na konfigu z singa icon_wink2.gif Ale nie chodzi oto że nie ciagnął, ciagnął i to świetnie, dopóki nie podpiałem go do jakiejś wadliwej płyty i poszedł tylko dymek z niego, narazie chodzi ale prawdopodobnie linia +5v coś nie tego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Sorka ale chyba nie zrobie tego wyniku teraz <_< bo max to 840 ale słyszałem o jakiejs delcie czy coś ale jeszcze nie wiem o co w niej chodzi :D dzisiaj wieczorkiem pokombinuje :D2 post w tym topicu ;] Do przeczytania :!: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Sorka ale chyba nie zrobie tego wyniku teraz <_< bo max to 840 ale słyszałem o jakiejs delcie czy coś ale jeszcze nie wiem o co w niej chodzi :D dzisiaj wieczorkiem pokombinuje :D To pokaż 840 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Wydaje mi się że jest ok. Płyta główna może nieco zaniżać wynik i to we wszystkich syntetykach. A na jakich taktach proca testowales ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 A na jakich taktach proca testowales ? To co w sigu czyli 2.6Ghz (290*9) Więcej nie dałem rady bo pamięci nie wyrabiały (przestawiłem tak że na 290 robiły 237 Mhz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Na Asrocku i procu na 2,5ghz miałem niecałe 4k pkt w smarku 05 a na DFI i procu 2,2ghz mam prawie 4,5k więc może być ciekawie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 @Fredek to gon mnie,bo procek z tego co wszyscy mowia niedaje duzo w 05 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 @Fredek to gon mnie,bo procek z tego co wszyscy mowia niedaje duzo w 05 icon_biggrin3.gif Tak czy siak do smarka 05 puszcze go@2,7ghz więc zawsze sie urwie pare pkt jeszcze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 nom 6k powinienes walnac spokojnie,bo 4,5k to mozna na 66 zrobic... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 nom 6k powinienes walnac spokojnie,bo 4,5k to mozna na 66 zrobic... icon_wink2.gif Pożyjemy zobaczymy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 wiecie moze czy jest duza roznica w ywdajnosci miedzy pciex8 a x16 ? bo w moja krta sie troche powyginala i nieche smigac w x16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Teoretycznie nie ma, w praktyce nie wiem. Spradzić nie sprawdzę bo nie mam moda na mobo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Na sterach 100.54 na Viście wynik w 03 to ok~ 14500, kiedy przy tych samych taktach na xp mam >15600. Czekam na lepsze sterowniki :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 To co w sigu czyli 2.6Ghz (290*9) Więcej nie dałem rady bo pamięci nie wyrabiały (przestawiłem tak że na 290 robiły 237 Mhz). To ten asrock az tak blokuje ? Ja robilem testy na 2,4ghz i to w dodatku na sempie a Ty masz a64. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Na sterach 100.54 na Viście wynik w 03 to ok~ 14500, kiedy przy tych samych taktach na xp mam >15600. Czekam na lepsze sterowniki :-| po co żeś wiste instalował ? :D ps. ja się dopiero odezwe z dorbym wynikiem, powodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 po co żeś wiste instalował ? :DDla lansu, żeby być pr0 i el0 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Teraz się mówi kaczi :lol: Robić smarki na Viście to IMO głupota ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...