Przemek1988 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 To pokaż 840 <_<proszę bardzo http://img165.imageshack.us/my.php?image=jhat4.jpg :D dzisiaj pobawie sie w delte :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Teraz się mówi kaczi :lol: Robić smarki na Viście to IMO głupota ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 @elox Na dziś skończyłem swoją zabawę z palitem, 700core i tempka 51* :) imageshack mi nie działa :( musicie wierzyć na słowo narazie @ Wielkie THX dla Sensei'a Cichego B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) @jc www.xs.to www.fotosik.pl ;) OT: Kurde co ja bym dał, żeby zagrać znowu SSX na PS2 ;]] Ehh :) Ta gierka jest wielka [; Ja teraz nie mieć piniędzy na PS2 :( Zresztą kupować konsolę starej generacji dla 1 gierki to przegięcie. No jest jeszcze SSX Tricky (imo lepsze ;D), ale 2 gierki to za mało. Wole jednak PC'ta ;) Edytowane 1 Lutego 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) już spoko , ale dzięki zapisze :) Lanc, widać że wiesz co dobre :) gieeeerka jest zajefakenbista :))) Pzdr. [ot] ps. a może zamiast wkładać w kompa sprawisz sobię PS'ka :> ehehehe, jest wiele pr0 gier, a konsolka nie taka droga, no le jak wolisz :) , nie wiesz co ja bym dał za Nintendo WI ]:-> [/ot] EDIT2: Przemek1988, czemu tak słabo taktowany proc : > Edytowane 1 Lutego 2007 przez jc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 proszę bardzo http://img165.imageshack.us/my.php?image=jhat4.jpg :D dzisiaj pobawie sie w delte :-P Monitoring Rivy poprosze. Jakie napiecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 @elox Na dziś skończyłem swoją zabawę z palitem, 700core i tempka 51* :) imageshack mi nie działa :( musicie wierzyć na słowo narazie @ Wielkie THX dla Sensei'a Cichego B) Nie ma za co ;] W tej chwili również mecze Palita, otworzyłem okno, spory wentyl na parapet zeby zasysał powietrze zza okna na kompa ale jakoś dziś noc ciepła ;p W każdym razie dziś musze zrobić 6k w 05, 13k w 03 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Więcej zrób ;] Nie daj się teat'owi :) Też teraz poszedł zrobić 13k w 03 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) Nie ma za co ;] W tej chwili również mecze Palita, otworzyłem okno, spory wentyl na parapet zeby zasysał powietrze zza okna na kompa ale jakoś dziś noc ciepła ;p W każdym razie dziś musze zrobić 6k w 05, 13k w 03 :wink: Spokojnie dasz rade :) ps. ja się rzucę jutro na 7k :lol: EDIT: coś mało w 2k3... ORB Edytowane 1 Lutego 2007 przez jc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Więcej zrób ;] Nie daj się teat'owi :) Też teraz poszedł zrobić 13k w 03 ... :-P jeszcze cos wycisne :wink: MC 300GTF daje rade, modle sie podczas marka zeby nie wysiadł :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) Obiecany update tabelki z wydajnością sterów w 2 poście :blurp: :mrgreen: @kretfr Zróbta coś z szefostwem [; Edytowane 1 Lutego 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) Moj dzisiejszy, ostateczny wynik w 3D Mark 2003 to 12857pkt :razz: :wink: jutro zapodam troche ponad 13k, chyba :lol: Fotka: B) EDIT: Tak jak obiecałem 12981 :rolleyes: w sumie zrobił bym wiecej B) :blink: Edytowane 2 Lutego 2007 przez teat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) Kurde tak jak patrzę na wyniki w 2005 to rzeczywiście mam "trochę" słaby. Wydaje mi się że te 6000 pkt powinno jednak być na 2.6Ghz i pamięciach na poziomie 237Mhz... Takty karty też niskie nie były a stery to 91.47. Czy wpływ na wynik (ale jakiś taki większy ;) ) może mieć AGP Aparture Size czy to już w PCIE nie funkcjonuje? Normalnie mam ustawione 256Mb. EDIT: Patrzę teraz na tabelkę Lanca - wyniki w 2003 mam podobne ale wtedy w ogóle nie zgadzają się z tymi z Aquamarka! O co tu chodzi to gletus_maximus ??? Przy 14,5k w smarku2003 powinienem mieć chyba te 90k w aqua. Edytowane 2 Lutego 2007 przez Łukasz Tkacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Procek w Aqua daje mega kopa ;) Także się nie dziw :] Do tego ramy na 260Mhz przy 1,5-2-2-0 też coś mają do gadania [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 chlopaki nie wiecie co moze byc przyczyna tak slabych wynikow w 3dmarku w 2005 na default mam 4k pkt na wykreconym 610/1640 4678pkt... wyniki slabe jak cholera moze cos grafa sie gryzie z moim chipsteme ati?? juz sam nie wiem jade na sterach 91.xx sandiego krecony na 2700mhz patrioty llk na 2,5cl 2x512 408mhz w grach spoko wszystko smiga ale niestety w markach to totalna padaka w 2003marku cos kolo 11,5k jeszcze na dodatek tak kiepsko sie kreci;/...moze macie jakies sugestie...? i doradzicie cos.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) chlopaki nie wiecie co moze byc przyczyna tak slabych wynikow w 3dmarku w 2005 na default mam 4k pkt na wykreconym 610/1640 4678pkt... wyniki slabe jak cholera moze cos grafa sie gryzie z moim chipsteme ati?? juz sam nie wiem jade na sterach 91.xx sandiego krecony na 2700mhz patrioty llk na 2,5cl 2x512 408mhz w grach spoko wszystko smiga ale niestety w markach to totalna padaka w 2003marku cos kolo 11,5k jeszcze na dodatek tak kiepsko sie kreci;/...moze macie jakies sugestie...? i doradzicie cos.. Może faktycznie nie lubi sie z czipsetem twojej mobo, jak cos to zawsze możesz olać 3d marki ale pozostaje ten niedosyt ;] Edytowane 2 Lutego 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 A w mierniku jest bateria 12v? Taka mała jak do alarmów samochodowych tzn do pilotów? Bo mam chęć wrócić na pole walki.. Zmotywował mnie C2D który na stock robi 28s w 1m... :D W wyniki są piękne w 3d3 niestety brat ma tego C2D ale nie ma 73gt tylko 79gs palit który podkrecony na około 15% robi 20k... Chyba panowie trzeba się zastanowić na nową VGA... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość popow Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 http://overclock.pl/index.php/artykul,,120,0,1 mod 7300gt fajny art Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 http://overclock.pl/index.php/artykul,,120,0,1 mod 7300gt fajny art Dzięki :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 A jak tam z tymi nowymi sterami ? Testowane przez lanca? Ktoś z nich korzysta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 http://overclock.pl/index.php/artykul,,120,0,1 mod 7300gt fajny art Aleś wyskoczył ... :lol: W 2 poście tego tematu jest link do tego arta... Zresztą o tym vmodzie jest tu gadka już od paru miesięcy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 jako że moj miernik za 19.80 dziala lux, pod wieczór spodziewajcie się fajnego wyniczku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Heh Czekamy!! Ale nie pokazuj się tu bez 16k :D heheheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 No i dzis z nudów powalczyłem z grafiką. Jezeli ktos kojarzy to wczesniej po smarowaniu grafitem zawsze wystepowaly u mnie niebieskie kropeczki. Tym razem jednak przestalem sie cackac i namazalem całkiem gruba warstwe grafitu do moda gpu i memek. Narazie efekt koncowy to 680mhz na rdzeniu. W porownaniu do Was to raczej zalosnie, ale w porownaniu do moich wczesniejszych 550mhz to pełna ekstaza :lol: Za memki jeszcze sie nie bralem, ale zaraz zobacze co i jak....:P I nie mierzylem nic miernikiem....z czystego lenistwa :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Narazie efekt koncowy to 680mhz na rdzeniu. W porownaniu do Was to raczej zalosnie... Ja bym tak nie mówił - ażdy ma kartę jaką ma i nie ma że ktoś jest gorszy a ktoś nie. Ja mogę powiedzieć że mam żałosne wyniki w porówaniu do ige'a albo Lanca (bo mam :P) a tak nie chcę mówić bo to zależy od sprzętu ;) Ciesz się tym co masz bo u niektórych może być i sporo mniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Ja bym tak nie mówił - ażdy ma kartę jaką ma i nie ma że ktoś jest gorszy a ktoś nie. Ja mogę powiedzieć że mam żałosne wyniki w porówaniu do ige'a albo Lanca (bo mam icon_razz.gif) a tak nie chcę mówić bo to zależy od sprzętu icon_wink2.gif Ciesz się tym co masz bo u niektórych może być i sporo mniej icon_razz.gif Lukas cóż za skromność :wink: Ja pewnie poniedziałek-wtorek dorwe nową zasiłke więc może jakiś nowy wynik sie pojawi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) LukasAMD Ale kiedyś miałeś najlepsze wyniki i wymiatałes.. Ja miałem różne dziwne napięcia.. Teraz problem się rozwiazał.. Po niedzieli OC się szykuje ale nie spodziewajcie się jakiegoś WR bo mam rdzeń A2... Memy to samung i licze na 800\2ghz i tak by 15k było.. :P Pomażyć tylko moge:) PS----> Teraz jak mam okej napiecią więc jakie moge dać na moje samungi? Zależy mi na 2ghz.. Myśle że tak 2.1v a na gpu? Aby temp nie przekraczała 80stopni Edytowane 3 Lutego 2007 przez kamil2201 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) LukasAMD Ale kiedyś miałeś najlepsze wyniki i wymiatałes.. Może i miałem ale za jaką cenę? Karta grzała się do 83 stopni (ale chodziła! :D) a potem ją miernikiem..... A zresztą.. wtedy nie byłem aż tak pochłonięty Jagged Alliance ;) EDIT: Myślałem aby wziąć moje ramy i moją kartę do kumpla - on ma podobnego poca ale dzięki płycie da się zrobić stable ok 2,85Ghz a jest tam niezłe okno, łącznie byłoby ok 7 wentyli wdmuciach!ących a my w kurtkach i można jechać :lol: Edytowane 3 Lutego 2007 przez Łukasz Tkacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 No wiesz ja bez miernika jechałem miech na 78* stess... Tyle że ty ją raz pojechałes że miała 72* ale w idle.. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 No tak ale to była lekka przesada ;) Choć jakbym teraz się cofnął o te kilka(set :P) stron w tył fajnie się to czyta jak debil przesadza z kartą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...