ath Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Przelutowanie tej zwory odpowiedzialnej za podbicie napiecia daje 0,05v, czy wiecej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 0.5v chyba.. Mam pytanie.. Czy radiatory pentagrama freezone będa dobre na 7300gt? Rozmiarami nie grzeszą :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 0.5v ? Tak to z 1.25 by ci się zrobiło 1.75 :lol: :) @ath Tak daje 0.05v [; @ige Wątpię... No chyba, że by jakieś lamki to sprawdzały ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Jakbym ja serwisował to pod moim czujnym i ślepym okiem nic by nie umkneło a napewno nie w połowie zdarty SMD :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 jak ja swoja oddawalem to patrzyli wlasnie an to miejsce....ale w moja niewzbudzala podejzen :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 U mnie też nie było problemów choć przyczyna z jakiej karta padła i nie pozwalała nawet na uruchomienie kompa była całkowicie nieznana ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Jak to można uwalić miernikiem karte :D Ja muszę założyć na memy pentagramy freeezone.. Dobre toto? Bo moje memy max 880mhz <porażka> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Normalnie - jak łapy drżą a nie zasłoniłeś innych elementów to łatwo o cokolwiek zahaczyć i nie ma karty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Jak się pije tydzień pod rząd to wiadomo że drżą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Heheheheheh bez przesady ;) Ale rzeczywiście byłem wtedy głupi - nic nie zasłoniłem a mogłem pomyśleć - od czego jest taśma klejąca?! Ale dobra... to już przeszłość, tamta karta nie żyje i nic nie poradzę. Ta mimo że na hynixach taka zła wcale nie jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 ile daje dual i timingi 2-3-2-6 CR 1 w 2k3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Jakie takty musze stuknąc zeby dołączyć do elity? :P Orb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 hmm do elity.... 880 na gpu i 2100 na mem :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) Jakie takty musze stuknąc zeby dołączyć do elity? :P http://img185.imageshack.us/img185/2100/1337jn2.th.jpg\ Orb ~6400 w 2k5 :P Edytowane 5 Lutego 2007 przez jc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Problem ze spadkiem FPS już zakończony.. Winda zaisntalowana i wszystko śmiga jak trzeba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 ~6400 w 2k5 :PPonad 6.7k na karcie ze 128mb i ponad 7k na 256mb ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) Na starym systemie miałem na taktach 742\857 13.5k .Czemu na nowym Systemie niby tak wydajnych sterach 91.47WHQL mam 13.3 czyli 200pkp mniej w 3dMark 03 na tych samych ustawieniach... Teraz winda czysta bez wirów bez niczego a wyniki spadły.. Może powrócić do orginalnych 91.31? Dodam że na starej windzie dużo kombinowałem dawalen na strare stery nowe... Miałem błedy etc a wynik większy niż na nowym sysie.... :mur: Edytowane 5 Lutego 2007 przez kamil2201 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Mieszanie sterów daje czasem nadzwyczajne rezultaty ale chyba nikt nie ma na to idealnego przepisu :D Podkręcanie to już jak gotowanie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) @kamil Są wydajniejsze stery ; > Patrz 2 post :mrgreen: [ot on] @Lukas Ty przy tym kompie swoim siedzisz ze stoperami ? :D Bo te 1.5k rpm 120mm to takie za ciche raczej nie jest :blurp: [ot off] Edytowane 5 Lutego 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Jak dla mnie jest :P Co innego gdyby było 2500 RPM :P Przeciez AC nie robi złych wentylków a ten co ja mam na tyle to ten z kołeczkami, dodatkowo regularnie co 2 miechy czyszczę wszystkie wentyle w kompie (bo robi się głośny :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 To mam zainstalować te xtreme czy jak im tam? Kto na nich jedzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 @kamil Ja na nich jadę i sobie chwalę ;]] @Lukas Tyle, że 120mm przy 1k rpm staje się słyszalna... Generalnie 1k rpm 120mm > 2k rpm 80mm - jeśli chodzi o głośność. U mnie fander na 900 rpm to już za dużo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavric Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Są wydajniejsze stery ; > Patrz 2 post :mrgreen: Lanc mozesz zapodac jakims linkiem bo to co google mi wypluwa to nie bardzo chce dzialac <_< w komunikacie ktory wywala twierdzi ze mam nieodpowiedni sprzet aby je poinstalowac :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) Kurde jesteś już 2 osobą z tym problemem. U mnie jakaś wczesniejsza wersja chyba 84.xx wywalała, że sprzęt jest zły. 91.81 Xtreme-G do ściągnięcia tutaj. @mavric Co byś powiedział na małe oc party ? ;] Dokładniej mam na myśli SLI [; Edyta: Mostku brak :< A max karty by się przydało sprawdzić :) Edytowane 5 Lutego 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavric Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) @mavric Co byś powiedział na małe oc party ? ;] Dokładniej mam na myśli SLI [; Mozna pomyslec ale to po sesji ;) w miedzy czasie moze dojde do ladu z grafa i dowiem sie ile wynosi jej max :rolleyes: ps. mostek masz czy bedzie trzeba skolowac jakis ? :) ps2. THX za linka :razz: Edytowane 5 Lutego 2007 przez mavric Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Napisał że mostku brak.. Sam jestem ciekawy jakie będa wyniki na 2x7300gt ;] mavric jakie takty masz karty jak masz w 3dmark 03 13.7k? Bo wynik mam podobny do twojego i chce sobie porównać.. ;] Pozdro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Kliknij w orb'a tam jest wszystko napisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavric Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Lanc mostek jak cos to zalatwie gietki od asusa ;-) kamil2201 tak jak ath napisal wszystko na orb'ie jest napisane tylko ze to stary wynik na starym mem i bez moda jeszcze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 No, jestem :) Zainstaluje na oddzielnym dysku system do oc i też się pobawie :). Kto wie, może nawet przekręcę kartę i będzie 18k :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 No, jestem :) Zainstaluje na oddzielnym dysku system do oc i też się pobawie :). Kto wie, może nawet przekręcę kartę i będzie 18k :)Następny co to chce mieć faknięty wynik :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...