Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Nie było mnie trochę czasu ale widzę pod sigu ige'a że niewiele się stało - 18k chyba nikt na razie w 2003 nie zrobił ;) Mi się nie chce bawić - zainstalowałem najnowsze oficjalne stery i jest ok, mod lekki jest cały czas (tzn. chyba jeszcze daje rade to co w sigu). Teraz gram w SS więc to już nie Jagged Alliance i czasami o dziwo trzeba mu dołożyć te parę(naście) mhz więcej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) hehe puki co niemam czasu na zabawy z karta...imprezy,szkola itp ;) ps. nie ige'a tylko ige'rsa :D Edytowane 19 Lutego 2007 przez ige007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 hehe puki co niemam czasu na zabawy z karta...imprezy,szkola itp ;) hehehe coś o tym wiem tyle że u mnie to raczej wygląda tak: strona, szkoła itp :) ps. nie ige'a tylko ige'rsa :D OK. Następnym razem się nie pomylę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Lukas i nieprędko zobaczymy normalny wynik z 17k :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek1988 Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Lukas i nieprędko zobaczymy normalny wynik z 17k :)Proszę http://img85.imageshack.us/my.php?image=beztytu322uvs2.jpg :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Fotomontaż czy sytuacja że ja przychodzę i ludzie robią nowe rekordy? Nie no to są jaja... spadam stąd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Fotomontaż czy sytuacja że ja przychodzę i ludzie robią nowe rekordy? Nie no to są jaja... spadam stąd :)Sytuacja taka, że ktoś mający C2D ma 7300GT i robi normalne wyniki jak na te takty i proca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Aha no to sorki - nie zauważyłem że proc to C2D a to wiele by tłumaczyło. Takty też ładne.. tylko pozazdrościć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Witam Panów po chwili nieobecności ;> Jutro lub pojutrze przyjdzie mi 2x1GB na D9GCT, procek testowany na troche lipnych ramkach 2x256 na D9 i smigał w miare stabilnie na 4920mhz, karta dostanie wiecej papu i biosik z deltą, tak więc spodziewajcie się poprawy wyników ;] Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 no wlasnie cos ostatnio malo sie tu dzieje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) @Cichy Dobre memki - fajnie Tylko, że memki aż tak wyniku nie poprawią... Co celeron to celeron i nie spodziewajmy się cudów [; Co do Mhz to czekamy na więcej ;] W Palitach drzemie moc :) @Palato Ja bym raczej obstawiał za tym, że za niedługo zobaczymy 18k ;] @ige Za dużo imprezujesz, za mało kręcisz :mrgreen: Edytowane 20 Lutego 2007 przez Free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Jakim olowkiem najlepiej malowac rezystorki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) @FrIkO FAQ :!: @Fredek Po to jest faq, żeby nie zaśmiecać topica takimi bezsensownymi pytaniami, na które odpowiedzi są na 1 stronie :mur: Edytowane 20 Lutego 2007 przez Free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) @Free ehh..jakbyś nie mógł napisać....naprawde duży problem <_< @Friko- najlepiej 4B-5B ;] Edytowane 20 Lutego 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Też nie mam necika.. :P u mnie geo narazie śmiga na 770MHz na 1.6v cały czas benciach!e ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 @Palato Ja bym raczej obstawiał za tym, że za niedługo zobaczymy 18k ;] raczej 19k..... :wink: @ige Za dużo imprezujesz, za mało kręcisz :mrgreen: hehe no ja juz sie nakrecilem duzo...puki co niema checi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) @Cichy Dobre memki - fajnie Tylko, że memki aż tak wyniku nie poprawią... Co celeron to celeron i nie spodziewajmy się cudów [; Co do Mhz to czekamy na więcej ;] W Palitach drzemie moc :) Ale teraz bedzie dual, no i ilościowo 2x wiecej ;] Poza tym CPU 700+ mhz ma wiecej od czasu ostatnich benchów więc coś tam da ;] A co do Palita to wszystko się okaże w praniu :rolleyes: Edytowane 20 Lutego 2007 przez Cichy_killer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Ja dostalem pare dni temu nową sztuke. Rdzen oczywiscie B1. 590/1700 do testów stabilne, czyli rewelacji nie ma. Chociaz oc i ołówki jakos mnie nie kręcą po padzie ostatniej karty, postaram sie powalczyc na dniach. Zwlaszcza ze szykuje sie sandiego i jakies lepsiejsze ramy ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Witam: Stałem się szczęśliwym posiadaczem 7300GT Zalman na AGP... i to za jedyne 235zł (nówka na gwarze). Nic tylko podziękować "zmarłemu" tj. padniętemu 9550XT. Wyniki jakie tu uzyskujecie są hm.. wspaniałe. Ale mojego 73GT czeka żywot tylko i wyłącznie na standardowych taktach, napięciach etc. Coprawda nie mam aktualnie możliwości dogłębnego przetestowania grafy, bo mi 512MB elixirów padło.... i jadę na pożyczonej 128Mb kostce... Ale po próbnym odpaleniu Scarface i tak jestem zadowolony... W momencie jak dysk nie musiał doczytywać (hmm 5sek może :P) to i tak jak dla mnie, który miał 9550 jest super, ba, jest wspaniale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Mam pytanie. Dotyczy raczej sterowników niż samej karty, ale że rzecz dzieje się na 7300 to piszę tutaj. Po zainstalowaniu sterowników (wersja 9x.xx coś bodajże) w prawym dolnym rogu przy każdym uruchomieniu Windows pojawia się dymek, że karta nie pracuje w trybie SLI czy jakoś podobnie. Za każdym razem trzeba kliknąć na niego by zniknął - po restarcie wraca. Karta jest jedna, żadnego SLI nie ma, ale jak się pozbyć tego dymka ? To nie mój komp, a ja nigdy nie miałem karty Nvidii, więc nie wiem, ale może Wy mi coś poradzicie, bo pewnie rozwiązanie problemu jest banalnie proste... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Ten ,,problem,, występuje na sterownikach 91.31 bodajże, zmień na 91.47 bo na nich tego ,,dymku,, niema a i lepszą są niż 91.31 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Instalował już ktoś najnowsze stery z guru3d czyli 97.73 ? Ja zainstalowałem jak na razie problemów nie zauważono. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
00Piotrek00 Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 czy xp2500+ będzie ograniczał galaxy 7300gt? jeśli tak to czy po podkręceniu do 3200+ karta osiągnie pełnię możliwości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gof Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Niestety bedzie i to calkiem sporo, szczegolnie w grach ktore potrzebuja mocnego procesora. Za to wykorzysta procesor w 100% :wink: W kazdym razie nie ma wiekszego sensu kupowac szybszej grafy do takiego procesora i mysle ze ta jest optymalnym wyborem jesli chodzi o cene, wydajnosc i marnowanie mocy grafiki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) lepiej sprzedaj tego xp-peka(teraz ladna kase mozna za nie dostac...)i przejdz na platforme z pcie-e bo teraz inwestowanie w socketA i agp jest bezsensowne Edytowane 23 Lutego 2007 przez ige007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Witam, w przyszłym tygodniu kupuje Galaxy Zalman 7300GT 1.4ns 128MB pci-e, i mam pytanie jaka jest bezpieczna granica OC tej karty, nie chce jej katować v-mod'ami itp, czy np OC na poziomie 600/1650 lub 1700 jest bezpieczne i łatwe do osiągniecia??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Bezpieczna granica dla oc bez vmoda nie istnieje :P Leci ile chcesz bo karta i tak się mocno nie grzeje - gdybyś robił moda to już możesz mówić o czymś takim. Co do samych wyników oc - zależy jaki egzemplarz i z jakimi pamiątkami ci się trafi. W 2 poście w tym temacie masz spis oc przed modem i po modzie na kartach różnych osób, radzę tam looknąć ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Maruh wreszcie ktoś z C2D sie trafi ( oprócz przemka) napewno bedziesz mieć karte na B1 także może być ciekawie :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek1313 Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Ponawiam pytanie co do vmoda 7600GT. PCB rev A6. Te vmody co znalazłem, nie pasują u mnie. PoV to nie jest jakiś znany producent i PCB powinno być referencyjne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Maruh wreszcie ktoś z C2D sie trafi ( oprócz przemka) napewno bedziesz mieć karte na B1 także może być ciekawie :-P Ciekawie będzie dopiero w kwietniu :sad: , teraz procek siedzi w kompie u brata, ja teraz siedzę na moim wysłużonym P4 530J 3Ghz@3.8Ghz :-P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...