Je m appelle Ferdinand Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Ja wyciągnąłem max z mojej karty na ac - więcej papu już nie zdawało egzaminu. P.S - Ja tu jeszcze kiedyś wrócę. I to z nie byle jakim wynikiem :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 tak tylko ciekawe z jaką karcioszką.. :) No ja wyciągnełem też max na ac ale nie dawałem masakrycznie dużo papu bo i tak temp były 70-75* :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) doszedłem do 1.65V-1.7V (juz nie pamiętam) i dalej ściana (dziura?) :mur: Edytowane 19 Marca 2007 przez kretfr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 A bawiłeś się delta? BO chyba nie xD A bawiłeś się delta? BO chyba nie xD CIekawe co 73gt potrafi na WC. ;] Sorry za ot ale jakie dać pseudo mojemu Wc? Bedzie brzydkie ale wydajne.. ;] Czekam na propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) Ige007 już nie kręci nie przekorczy 900MHz..w kwesti wyjasnienia 900mhz zostalo przekroczone ;) Edytowane 19 Marca 2007 przez ige007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) ps. o mnie jeszcze dziś usłyszycie :D Czekamy ;] ja wcale nie powiedzialem ze nei krece :D poprostu troche mnie znudzilo to krecenie,puki co niema konkurencj...albo sie nieujawnia?byly szumne zapowiedzi Di lanc§or ale widze ze tez nic wiec mi tez sie nieche ;):mrgreen: Powiem tak... 1 dzień wiosny ;] doszedłem do 1.65V-1.7V (juz nie pamiętam) i dalej ściana (dziura?) :mur:Trzeba się było pobawić delta clockiem [; A bawiłeś się delta? BO chyba nie xD CIekawe co 73gt potrafi na WC. ;] Sorry za ot ale jakie dać pseudo mojemu Wc? Bedzie brzydkie ale wydajne.. ;] Czekam na propozycjePseudo ? :lol: :D Ty już wiesz co potrafi :wink: Co do delty. Feel the Real Power ;) Wreszcie, ktoś się zaczął odzywać w tym temacie [; EDIT: Widze, że macie problemy z białą stroną :?: Neozdrada rlz ;> Edytowane 19 Marca 2007 przez Free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Ej ja się odzywam.. ;E Delta suX to musi mnieć kopa ale chodzi też fajniutko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) A bawiłeś się delta? BO chyba nie xD <_< Bawiłem się, ale rezultaty nie były powalające Edytowane 19 Marca 2007 przez kretfr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 :mrgreen: Powiem tak... 1 dzień wiosny ;] nom to czekam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) Ej ja się odzywam.. ;E Delta suX to musi mnieć kopa ale chodzi też fajniutko :) Czemu sux ? :lol: w 30 sekund mialem 10* mniej na gpu :lol: :lol: Edytowane 19 Marca 2007 przez Wodnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Sorry roX ;] Ej kreftr coś źle się bawiłeś bo u innych daje to sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) Jednym delta da sporo drugim niewiele ;) W zależności od gpu ;) Edit: Widzę że topic ożył :lol: Edytowane 19 Marca 2007 przez Wodnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) Sorry roX ;] Ej kreftr coś źle się bawiłeś bo u innych daje to sporo. Shadery lub ROP's wysiadały - ile wtedy wyciągnąłem, to nie pamiętam. Może lanc będzie wiedział, bo z nim wtedy gadałem chyba ;) 850Mhz? BTW: Wodnik, fajny sig :lol: :lol: :lol: Edytowane 19 Marca 2007 przez kretfr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 coś źle się bawiłeś bo u innych daje to sporo.niekonecznie moja poprzednia 73gt wolg e nie reagowala na zmiane delty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 To chyba że mnieliście dośc słabe ropy i shadery. Jakoś nigdy kreftr nie widziałem tego wyniku :P JC groził groził a jak narazie cisza.. A temat postaram się ożywić bo zasługuje na to 7300gt l0l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Jakoś nigdy kreftr nie widziałem tego wyniku :P Screeny zaginęły :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) To chyba że mnieliście dośc słabe ropy i shadery. Jakoś nigdy kreftr nie widziałem tego wyniku :P JC groził groził a jak narazie cisza.. A temat postaram się ożywić bo zasługuje na to 7300gt l0lJC zabił mobo z tego co mi wiadomo ;]]] EDIT: Następny z białą stroną ;] Edytowane 19 Marca 2007 przez Free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) JC zabił mobo z tego co mi wiadomo ;]]] uhhh , daj spokój , ale...jeszcze nie chwalcie nocy przed zachodem księzyca :razz: Edytowane 19 Marca 2007 przez jc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Wierzyłem że dasz nam taką odpowiedź że coś uwaliłes lol. Ja nadal czekam JC :P Na dobrego bencha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 uhhh , daj spokój , ale...jeszcze nie chwalcie nocy przed zachodem księzyca :razz: Jak cos to Free ma wsparcie w postaci P4 Lub C2D :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 no to panowie nie gadac tyle tylko odpalac smarki ;) bo jak narazie od ilus tam stron na grozbach sie konczy... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Obiecuje że odpale za tydzień. Narazie WC nie ma to nie odpalam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 kamil2201 jak ty zwiększałeś napięcie na pamięciach, vmod? bo na standardowych ustawieniach napięć pamięci nie idą mi bez artefaktów powyżej 1710. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 ELO320! :D ok 6.23 rano, mobo wstało po operacji wymiany 3 kondów :D ( nie przyjemnie wyglada ;) . Dziś jeszcze jedzie do kumpla pod warsztat, on sie nia zajmie, no i kto wie, może dziś się uda B) . Narazie mobo jest niezdolna do OC. Nawet na standardzie zwiechy łapie co ~1h :D. Dobra spadam, 3majta kciuki łajzy ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Jc bez wyzwisk xD Ja nie zwiększałem V na mem bo kiedyś mi na 1.8v szły na 930MHz a po zmazaniu już na jakim kolwieg napieciu nie ida wiecej niż 886.. Pewnie to wina Vddq karty bo wtedy automatycznie zwiększyłem V na gpu. Jak mi się zechce do zetre V na gpu i dam V na mem i zobacze.. Bo wynik 886MHz raczej nie zadawala ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozakov Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) Panowie zrobibiłem Vmoda... 760 na GPU 1.5V / 850 na memkach V nie zmieniałem) W stresie grafika grzeje sie do 65*C (100% r/min) a w idlu do 50(25% r/min). Rdzeń przesmarowałem Pastą Artic Silver 5. Czy to bezpieczna granica, czy może lepsze chłodzenie już konieczne? np.: ZALMAN VF900-Cu ? Edytowane 20 Marca 2007 przez Kozakov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 65*C to nie jest duża temperatura, ale jak na 1,5v to coś wysoką tą temperaturę chyba masz....może zadbaj o lepszą cyrkulacje powietrza w budzie, bądź daj nawiew na karte, to tak gwoli ścisłości, bo 65*C to jeszcze spoko temperatura ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozakov Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) Przed chwilą zrobiłem jeszcze raz pomiar napięcia i 1,65V :o dziwne bo odrazu po "rysowaniu" było 1,5V ale to jak na 1,65V to coś słabo sie GPU kręci... może jeszcze coś pokombinuje Buda otwarta z tym że tuner Tv dość mocno sie grzeje a wiadomo ciepłe powietrze leci do góry Edytowane 20 Marca 2007 przez Kozakov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) Przed chwilą zrobiłem jeszcze raz pomiar napięcia i 1,65V icon_surprised3.gif dziwne bo odrazu po "rysowaniu" było 1,5V ale to jak na 1,65V to coś słabo sie GPU kręci... może jeszcze coś pokombinuje Buda otwarta z tym że tuner Tv dość mocno sie grzeje a wiadomo ciepłe powietrze leci do góry No na 1,65v to by była normalna temperatura ;] Jaki masz rdzeń?? A2, B1?? Jeżeli A2 to w sumie normalka chociaż moja ,,padaka,, na rdzeniu A2 na około 1,6v leci 785 bez delty ;] Edytowane 20 Marca 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 65* przy 1.65 to normalna temp ? E no sory, ja przy takim napięciu w stresie miałem koło 78* a chłodzenie było dosyć dobre... Także Kozakov masz bardzo dobrą temp :) Pobaw się jeszcze z deltą (2 post tego tematu) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...