Gość teat Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) a jezeli ja z moich pamieci moge wycisnac max ok 1700Mhz bez artów? a ludzie spokojnie robią duzo ponad 1800?A moja na standardowym napięciu pamięci robi max 15800 po v-modzie prawie 2.1GHZ :lol2: Edytowane 3 Maja 2007 przez teat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 mam pytanie, nei wiecie gdziem ożna znaleśc orginalny bios do galaxy 7300gt ale wersji 2ns?, bo nigdzie za bardzo nie widze, jakby ktoś miał taką wersje i mógł walnac np na rapidshare/itp, byłbym wdzięczny pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek1988 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) http://www.allegro.pl/item189160741_inno3d...n_500_1400.html wiecie moze w jaki sposob zrobic vmoda na tej karcie?? bo kupilem taka ale nie wiem gdzie je zwiekszyc <_< na def robi 650/870. Edytowane 3 Maja 2007 przez Przemek1988 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Pogooguj może coś znajdziesz.. Jak na DEF to ładnie.. Chłodzenie ciche? Jakie temp? powiec coś o niej więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek1988 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) hmm karta wydaj mi sie troszke lepsza od Galaxy :D wymienilem tylko paste na COOLLABORATORY Liquid Pro i wszystk smiga az milo B-) Chlodzenie bardzo cich na 50% nic nie slychac a teperatura okolo 28* a w stresie max 53* Zapuscilem tylko 3d marka03 i wynik na c2d@3,4 Gh 15,9k na 650/870. Sprubuje cos wymyslic z tym v-modem bo szkoda zmarnowaz taki potencjal :D Ps. Znalazlem cos takiego http://www.pcmoddingmy.com/forum/index.php?showtopic=2556 jutro pokombinuje :D Edytowane 3 Maja 2007 przez Przemek1988 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bladesss Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 W takim wypadku radiatorki Cu nie koniecznie muszą poprawić sytuacje, może poprostu pamięci tyle Ci robią i koniec, ratunkiem będzie v-mod, ale owszem radiatorki możesz kupić przynajmniej przekonasz sie czy to ich sprawa czy może za małego V ;] to juz jest po vmodzie... przedtem nawet 1500 nie chcialy zrobic;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 mam pytanie, nei wiecie gdziem ożna znaleśc orginalny bios do galaxy 7300gt ale wersji 2ns?, bo nigdzie za bardzo nie widze, jakby ktoś miał taką wersje i mógł walnac np na rapidshare/itp, byłbym wdzięczny pzdr proszę bardzo bios galaxy 73gt ddr3 2ns 450/1000 :) B-) przed chwilą zgrany z mojej karty więc powinien śmigać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Przemek1988 @ i jak na ile poleciała? Dawałes delte? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 to juz jest po vmodzie... przedtem nawet 1500 nie chcialy zrobic;/ Jakie tam masz Samce czy Hynixy?? Ile im zapodałeś?? Więc.....albo wciąż za małe V, albo pamięci już poprostu nie mogą, albo to sprawa radiatorków..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 A gorące sa te zalmanowskie? Jesli nie to źle przewodzą ciepło. Podaj jakie V im dałeś bo być może za małe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bladesss Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Pamiątki są bodajze samsunga, po malowaniu jest 1,86V i są gorące. Kurka, nie mam juz pomysłu co robic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Zmieniałeś może taśme pod radiatorkami?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bladesss Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 radiatorkow nie dotykalem wogole, ani z pamieci, ani z rdzenia. Ale chce wymienic teraz paste na rdzeniu, bo cos za bardzo sie grzeje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 sprobuj dac wicej V na mem ok 2V i zobacz jak bedzie jak dalej to samo to widocznie lipne memy ci trafily Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Proponuje jeszcze zmienić taśme, bo możliwe że jest źle nałożona i blokuje oddawanie ciepła z pamięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Kupilem otuz karte Gf 7300 gt 256 mb 128 bit 2 ddr zamontowalem ja w komputerze zainstalowalem sterowniki i tu sie zaczal problem taki Po tym kupiłem sobie zasilacz 400 W Atx Mega tronik i dalej to samo i jeszcze do tego dziwny start kompa :P GeForce 7300 GT VGA BIOS Version 5.73.22.55.00A Engineering Release - Not For Production Copyright © 1996-2006 NVIDA Corp. 256 MB RAM o co chodzi co mam zrobic zeby to normalnie dzialalo :mur: z gory dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 (edytowane) Na AGP ofokoz? A podpiąłeś dodatkowe zasilanie do karty? A? To na co czekasz ;). Też zasilacz wybrałeś, ile dałeś za ten wynalazek? Edytowane 5 Maja 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 podpiolem i nic nie dalo mialem slabszy zasilacz dzis kupilem 400 W i do tego sprzedawca powiedzial ze nawet moglbym podpiac 2 rdzeniowy procesor i tak by dzialalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 (edytowane) Ta informacja przy starcie kompa jest jak najbardziej normalna kazdy kto ma nvidie tak ma. A co do sprzedawcy to idz tam i rzuć mu tym zasilaczem w twarz :mur: 2 rdzeniowy procesor by uniósł taa... Edytowane 5 Maja 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Wiem wlasnie :P chyba musi mi zwrocic kase :P tylko co mam kupic zeby bylo w miare tanie i dzialalo??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Coś markowego, ile masz kasy na zasilacz?, jak mało to lepiej coś z allegro np fortron, delta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Moze powiedz co by styknelo :P cena do 100-150 zl byle nie na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Modecom MC 350W(~110 zł), Amacrox Warrior AX400-PNF (~120 zł) albo 450(~160 zł). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Modecom MC 350W(~110 zł) myslisz ze on styknie widzialem :P go dzis w sklepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 amacrox warrior mogę polecić z czystym sumieniem, ja miałem codegena i razem z 7300gt kupiłem tego amacroxa. jest cichy, bo u mnie nie wchodzi na wysokie obroty, ładnie wygląda, bo jest czarny, i napięcia są w normie, bo mierzyłem miernikiem :) p.s. kupiłem na www.arche.net - przesyłka kurierem w 23godziny - serio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 :P mam nadzieje ze mi zwrocal hajs za zasilacz to wezme tam gdzie ty mowisz ile to watowka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 :P mam nadzieje ze mi zwrocal hajs za zasilacz to wezme tam gdzie ty mowisz ile to watowka??Tu nie tylko chodzi o waty:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 :P wiem tera cos o tym <_< zasilacz moze miec 500 W :P ale jak to bedzie jakis tracer to jest gorszy niz naprzyklad huntkey 350 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 no Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 :P na pcformat zwalajal wine na bios :P zeby sciagnal nowasz wersje biosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...