Wojtek@oo Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Mam pytanie co jest nie tegoes z grafą 7300gt galaxy z zalmanem tzn, chodzi ok, marki, gry, filmy itp ZERO problemów !,a le jak wyłacze kompa i che zaraz od razu znowu włączyć kompa wstaje idzie ale na monitorze obrazu brak wyłączony, włączę monitor ale i tak obrazu zerotak jak by grafa nie podawała. Jak włącze komp po ok 10 sekundach wstaje wszystko normalnie, wiec OCB co jest grane. Wsadziłem inna grafe i jest ok wstaje od razu wyłączę kompa liczę do 1 i włączam i jest ok startuje i podaje obraz. Mam podobnie. Czy poradziłeś sobie z tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralfo Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Może ktoś wie czy Accelero X1 wejdzie na galaxy 7300GT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k33l Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 (edytowane) Ma ktoś na dysku może moda oraz punkty pomiarowe do Galaxy 7300GT 128MB DDR3 z Zalmanem. Przeszukałem sieć i znalazłem dwa albo może trzy mody ale linki do zdjęć już wygasły i nie działają. Może ktoś pamięta, ma zmodowane 7300GT i wie które rezystory malować ołówkiem? Jestem w głębokim szoku :D Wczoraj szukałem przez kilka godzin i nie mogłem nic znaleźć, dzisiaj w pracy siadając na chwilę i szukając zastępcy Zalmana z karty znalazłem cały art o podkręcaniu mojej karty na AGP + poradnik o podkręcaniu karty, modowaniu biosu itp. Wklejam obrazek z imageshack uploadowany dzisiaj aby poleżał na serwerze jak najdłużej. Edytowane 9 Grudnia 2009 przez k33l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serekzolty Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 (edytowane) Witam! Mam 7300GT od Galaxy z Zalmanem.chciałem zmierzyć napięcia ale coś chyba jest nie tak bo gdzie nie przyłoże to jest 3.55V~ Używałem tych punktów pomiarowych:http://img84.imageshack.us/i/pomiarvyc7.jpg/ Coś robie źle?Malowałem ołówkiem ale przy 3.5 to ta karta chyba by już padła:) no i nie malowałem jakos mega dużo. Pomiar wykonuje tak,że + przykładam tam gdzie na schemacie a - do masy obudowy. Aha miernik jest ok Edytowane 11 Marca 2010 przez Serekzolty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...