Fredek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Czy mam wrażenie czy uznajecie kamila za nooba? Chłopak chce spróbować zrobić jakiś fajny wynik to mu nie przeszkadzajcie w tym ;] Podszkoli sie i może coś fajnego zapoda a nie dorazu dołować każdego...PEACE :wink: Edytowane 1 Czerwca 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 @ Fredek dzięki @ Free ; Sector ; Wodnik Takie pogawędki to na GG, a nie zaśmiecacie forum kiedy macie wpaść do kogo z karcioszką. @ Free Jeśli przyjdzie taka konieczność to użyje Tweaków. Może znajde się w top 5. To też już coś jak na mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Napewno nie w ten łikend :sad: Secuś ma urodziny :lol: :lol: A kiedy moge ja z moja 76GS ? :blurp: B-)Ty najpierw znajdź moda do twojej 76GS :mrgreen: w nastepny weekend... (a moze juz w czwartek) Ja pokombinuje z moim procem zeby przejsc fsb walla i bedzie gites majonez :)... Sir yes sir :blurp: Trza było brać e2160, byś miał 9x400 :P Czy mam wrażenie czy uznajecie kamila za nooba? Chłopak chce spróbować zrobić jakiś fajny wynik to mu nie przeszkadzajcie w tym ;] Podszkoli sie i może coś fajnego zapoda a nie dorazu dołować każdego...PEACE :wink:Z takim podejściem to sobie może wyniki o kant d***... ;] Chcieć mieć WR'a i nie używać tweaków :lol: WR na 7300GT jest zrobiony na karcie mającej 1Ghz na GPU + C2D 4GHz.. ;] @ Fredek dzięki @ Free ; Sector ; Wodnik Takie pogawędki to na GG, a nie zaśmiecacie forum kiedy macie wpaść do kogo z karcioszką. @ Free Jeśli przyjdzie taka konieczność to użyje Tweaków. Może znajde się w top 5. To też już coś jak na mnie. Ja przepraszam, jakie pogawędki ? :| Wrzuć na luz, ja rozumiem jak by ktoś tutaj pisał stricte do danej osoby, ale zauważ, że w naszych postach jest też coś na temat... Wracając do 3Dmarków to brakuje ci na razie jedyne 3,5k pkt ... Edytowane 1 Czerwca 2007 przez Free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 No fajny temat. Może pogadajcie co macie wziaść do picia ^^ Troche mi brakuje ale uli 1k proc też 1k blokuje a reszta 0.5k nadrobie tweakami a te 1k jakimś fajnym e6420. Sorry OT :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Z takim podejściem to sobie może wyniki o kant d***... ;] No to trzeba uświadomić czemu tweaki są ważne a nie wyśmiewać w ironiczny sposób ;) Nie każdy odrazu staje sie masterem w OC ;] A tak w ogóle to coś sie tu ostatnio cicho zrobiło jeśli chodzi o wyniki w OC, może by tak to zmienić co panowie?:D Aaa C2D in progress w poniedziałek jade już może po mobo,proca i pamięci :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Fredek może pobijesz rekord TEGO FORUM, bodajże przemek1988 na c2d miał największy wynik. Czas na Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Witam panowie, troszke późno, ja po imprezce ale co tam, warto dać znaki życia :lol: Kuplowi przyszła 7300GT, czekamy na C2D E6420 i mobo na 650SLI, także w krótce może jakiś wyniki w SLI się pojawią. Co z tego wyjdzie - nie wiem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Fredek może pobijesz rekord TEGO FORUM, bodajże przemek1988 na c2d miał największy wynik. Czas na Ciebie. Co z tego wyjdzie - nie wiem icon_wink3.gif U mnie to samo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 A jaki jest max wynik na tym forum? bo nie wiem :blink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 "chyba" 17.5k ale to wynik w przybliżeniu. Dokładnych cyferek nie znam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 "chyba" 17.5k ale to wynik w przybliżeniu. Dokładnych cyferek nie znam :P w przyblizeniu :lol: ludzie walcza o kazdy punkt a ty tu sobie przyblizasz :lol: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 17241 - ige007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek1988 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Chetnie sie poscigam z kims :D dawno sie nie bawilem w OC <_< tu moj wynik 3d03 ------- 177373 ...... 3D2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Chetnie sie poscigam z kims :D dawno sie nie bawilem w OC <_< tu moj wynik 3d03 ------- 177373 ...... 3D2003 Hehe, nie szpanuj :wink: może, może :D (ja nic nie mówiłem :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Przekem ile GHz miał C2D? Na jakim V zrobiłes 880Mhz na gpu? I na jakim chłodzeniu bo to dość ładny wynik. Ja dziś dla sprawdzenia w te upały delta -90 karta 855\905 51stress :P V już od miecha się trzyma w okolicach 1.6v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek1988 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Przekem ile GHz miał C2D? Na jakim V zrobiłes 880Mhz na gpu? I na jakim chłodzeniu bo to dość ładny wynik. Ja dziś dla sprawdzenia w te upały delta -90 karta 855\905 51stress :P V już od miecha się trzyma w okolicach 1.6vna c2d mialem 2,53 ghz na plycie z sygnaturki, teraz moj proc leci n 3,7 ghz wiec wynik powinien sie poprawic, wyni robilem bez zadnych tweaków <_< karta chodzi sobie na napieciu ok 1,7 V :D czasami sa problemy z zmiana trybu na 3D ale ogolnie jest spoko. Chlodzenie standardowe. (nie zalman). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 ale lipa :/ wlasnie doslownie przed chwila dostalem swoja biacz, i wiem jedno : pcb to z [gluteus maximus] jest;/ nawet ja bym lepsze wykminil. jaka plomba jeszcze na chlodzeniu, ale ta jeszcze dzisiaj zdejme ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 mam monitor lcd, który ma złącze d-sub, czy jak zastosuje przejściówkę d-sub - dvi, to czy moja 7300gt będzie potrafiła generować lepszej jakości obraz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 ale lipa :/ wlasnie doslownie przed chwila dostalem swoja biacz, i wiem jedno : pcb to z [gluteus maximus] jest;/ nawet ja bym lepsze wykminil. jaka plomba jeszcze na chlodzeniu, ale ta jeszcze dzisiaj zdejme ;p zapodaj fotki karty ;) byc moze trafila ci sie karta na nowym PCB tak jak mi Rev 4.0 .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 17241 - ige007Wynik ige jest faknięty (przez przekręcenie memek), jeśli byś na to patrzył poważnie to kretfr miał coś około 18k na A64 @ 2.6Ghz + przekręcone memki... Chetnie sie poscigam z kims :D dawno sie nie bawilem w OC <_< tu moj wynik 3d03 ------- 177373 ...... 2636386[/snapback] mam monitor lcd, który ma złącze d-sub, czy jak zastosuje przejściówkę d-sub - dvi, to czy moja 7300gt będzie potrafiła generować lepszej jakości obraz?? To samo ;] A może być nawet nieco gorszy ;) zapodaj fotki karty ;) byc moze trafila ci sie karta na nowym PCB tak jak mi Rev 4.0 .... Tyle, że jc ma Palit'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) Wynik ige jest faknięty (przez przekręcenie memek), jeśli byś na to patrzył poważnie to kretfr miał coś około 18k na A64 @ 2.6Ghz + przekręcone memki...na poważnie się nie zajmuje, bo nie mam szans na swoim kompie, a wynik zaczerpnąłem z hwbot-a, w odpowiedzi dla "teat" i dzięki za odpowiedź Edytowane 4 Czerwca 2007 przez patrykkupczyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Dzisiaj rozmawiając z Lancem zacząłem znowu bawić się i udało mi się uruchomić bootowanie z pendrive. Ustawiłem finalnie deltę -115 i sprawdziłem co będzie na shaderach 900Mhz w GTA VC (no co, nie miałem nic innego pod ręką :P). Ustawiłem w sterownikach FSAA x4 i filtrowanie x 16 aby choć nieco wysilić kartę. Odczyt rivy pokazywał że było 900 na shaderach i 783 na geo, artów ne zaobserwowałem. Jutro albo pojutrze może będę się jeszcze bawił (raczej tak) - teraz nie daję żadnych screenów bo GTA to za mało wymagająca gra aby stanowiła większy dowód. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ile wam się udało max wycisnąć z palit 7600GS ? na standardowym chłodzeniu i napięciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Mi poszedł 600/1640 Ale przy 1640mhz dla pamięci nastąpiły arty i restart.Myślałem,że ni żyje ale wstała i jest ok. Trochę mam lęki i zostawiłem tak jak w sygnaturze. Ale to jest topic o 7300? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ale to jest topic o 7300?no właśnie, o 7600 jest inny temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 na sprzecie jak w sygnaturce mam w 3dmarku 01 tylko 16000 pkt , a w 3dmarku 03 tylko 6000 ;/ co jest nie tak? wszyscy maja w 3dm03 na tym GF ponad 10000 a ja tylko troche ponad 6000.. sprawdzalem wszystkie ustawienia w biosie i jest ok, agp na 8x , agp aperture na 256 mb, fast writes on. sterowniki 91,47 oryginalne. karta nie krecona ani nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) szybkie pytanko: czy galaxy 7300gt 256mb 1,2 ns z zalmanem (ta najslynniejsza wersja, z mojego siga) pojdzie w sli z druga taka sama, tylko ze 1,4 lub 1,3 ns? (na tych samych taktach oczywiscie) Edytowane 7 Czerwca 2007 przez teraw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 nie ma wcale wersji 1,3 ns a wersja 1,4 ns ma 128 mega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 nie ma wcale wersji 1,3 ns a wersja 1,4 ns ma 128 mega wersje 1,4ns tez mialy 256MB... jakbys nie wiedzial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 na sprzecie jak w sygnaturce mam w 3dmarku 01 tylko 16000 pkt , a w 3dmarku 03 tylko 6000 ;/ co jest nie tak? wszyscy maja w 3dm03 na tym GF ponad 10000 a ja tylko troche ponad 6000.. sprawdzalem wszystkie ustawienia w biosie i jest ok, agp na 8x , agp aperture na 256 mb, fast writes on. sterowniki 91,47 oryginalne. karta nie krecona ani nic sprawdz czy w sterownikach nie masz na stałe wymuszone filtrowanie i wygładzanie x2 ,x4 x8 .....itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...