Sector19 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ni mam skrina, mam zapisany wynik, ale nie wiem czy orb pozwoli opublikować... No i mam jeszcze WR w Aquamarku ;]]] Jak dostanę moje screeny to się pochwale ;] TAKIE TAM SREDNIE WYNIKI... :D :D :D :D NIE MA SIE CZYM EKSCYTOWAC... :razz: :razz: :razz: zloze pozniej kompa to wysle screeny, narazie musze sie zbarac za nauke...a potem za porstowanie nozek w sockecie bo jakies GHAHFy^45s45^F mi na targach powyginaly!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas_85 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Co powiecie na 19k pkt w smarku 03 na 73gt ? ;] Brzmi ciekawie a powiesz jak to zrobiles? Jakims cudem przebrnal przez pole artow??;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) Artów to ja tam nie zauważyłem, wszystko full stable ;] Trzeba mieć dobre CPU + skilla (:P) i wszystko można zrobić ;] Co nie Sector, panie 3x WR :mrgreen: A dokładniej to zobaczycie w odpowiednim czasie ;P Edytowane 24 Czerwca 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas_85 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 a dokladniej??:> Artów to ja tam nie zauważyłem, wszystko full stable ;] Trzeba mieć dobre CPU + skilla (:P) i wszystko można zrobić ;] Co nie Sector, panie 3x WR :mrgreen: A dokładniej to zobaczycie w odpowiednim czasie ;P gadaj;p nie wierzymy ci;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Nie mam teraz screenów to nic nie udowodnie [; 890(810)/900. Na gpu 1.86v w stresie i -20* + X6800 4Ghz (thx Devilek ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas_85 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Nie mam teraz screenów to nic nie udowodnie [; 890(810)/900. Na gpu 1.86v w stresie i -20* + X6800 4Ghz (thx Devilek ;]) -20 stopni w stresie? to chyba go zamrazasz przed testami;p a ile dales za to cudo x6800?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) a ile dales za to cudo x6800?? icon_wink_smile.gif + X6800 4Ghz (thx Devilek ;]) :wink: Edytowane 24 Czerwca 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) -20 stopni w stresie? to chyba go zamrazasz przed testami;p a ile dales za to cudo x6800?? :>Gupi procek, a nie cudo. Wykrzaczał się w Marku 06 na cpu teście jak rura miała powyżej -10* (ale co wymagać od ES'a ;]) i przez to nie mam marka 06, bo sie lód skończył :lol: Trzeba bylo przyjechać na targi do Chorzowa ;] Edytowane 24 Czerwca 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas_85 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Trzeba bylo przyjechać na targi do Chorzowa ;] czyli ten procek pozyczony??:P a moze mnie uswiadomisz co bylo na tych targach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 tak pozyczony. Na targach byly pokazy, testy i wiele innych. Trzeba było byc :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 tak pozyczony. Na targach byly pokazy, testy i wiele innych. Trzeba było byc :mrgreen: Jakbys byl... ale koniec OT... wyniki beda (przynajmniej moje) kiedy bedzie gotowa relacja z Targow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Nabyłem właśnie C2D :D Karta na 690/900 i taki oto wynik w 3d marku 01 ;] 03 i 05 nie chciało mi sie już dzisiaj sciągać ;] p.s zobaczymy co będzie na 830/900 :wink: Edytowane 26 Czerwca 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Okolice 40k bez problemu do osiągnięcia ;] K@*#&@*#, że też się ten X6800 musiał w 01 wywalić :mur: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Do kosza go xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 A macie taki mały przedsmak ;] http://www.hwbot.org/result.do?resultId=615894 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 elegancko [: Teraz pokazuj nam wyniki 03 05 i 06 ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Witam ;] Kilka nowych wyniczków ode mnie: 2001: 03: 05: Aqua: Karta w różnych testach różnie taktowana, podobie cpu. Vgpu=1,6V, Vmem=2,19V, delta -100 :wink: Na tym napięciu gpu spokojnie może śmigać 875(775), 5MHz więcej łapie freezy. Jutro update oraz wyniczki w SLI :D Edit: Karta oczywiście cooled by kibel ;) Edytowane 27 Czerwca 2007 przez Cichy_killer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ladne ladne wyniki :0 chociaz troszke jeszcze brakuje do czolowki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Witam ;] Kilka nowych wyniczków ode mnie: 2001: http://img102.imageshack.us/my.php?image=40k2001cn5.jpg 03: IMG 05: http://img523.imageshack.us/my.php?image=7k05ge9.jpg Aqua: http://img519.imageshack.us/my.php?image=aqua122gp5.jpg Karta w różnych testach różnie taktowana, podobie cpu. Vgpu=1,6V, Vmem=2,19V, delta -100 :wink: Na tym napięciu gpu spokojnie może śmigać 875(775), 5MHz więcej łapie freezy. Jutro update oraz wyniczki w SLI :D Edit: Karta oczywiście cooled by kibel ;) Ok ok ;] Riposta z mojej strony :blurp: 03: 05: Aqua: vGPU 1.86, vmem stock :P Wszystko pod DI [; Tak patrząc na twoje 01, to na tym X6800 bym miał pewnie coś ponad 45k... :mur: Edytowane 27 Czerwca 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy_killer Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Lanc fajne wyniki, szczególnie podoba mi się tez z 03 :D Zobaczymy jak mój proc będzie się sprawować na 650SLi, mam nadzieje że płyta nie będzie tak syfna i kapryśna jak mój biostar ;P zresztą i tak zmieniam mobo na coś z p-35 na pokladzie ;) Obecnie pow. fsb 375 nie moge ustawić dzielnika innego niż 1:1, a w miare stabilne fsb kończy się na poziomie 425... niezależnie od mnożnika CPU :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 LANC... widze ze nie mogles sie powstrzymac z publikacja wynikow do czasu relacji <_< no ale wiem wiem cos o tymz e ciezko tak wytrzymac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Moje wyniki są za słabe, żeby się znaleźć w realcji ;]]] Zresztą nawet jakby, to do tego tematu i tak mało ludzi zagląda [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 @ Cichy_killer ja na swoim galaxy robie na 1.65v tyle co ty na 1.6v na gpu ^^ Rób 900MHz i bedziesz w klubie. Właśnie a może taki założymy? W faq kto przekroczył 900MHz? Mi brakuje only 30MHz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) @ Cichy_killer ja na swoim galaxy robie na 1.65v tyle co ty na 1.6v na gpu ^^ Rób 900MHz i bedziesz w klubie. Właśnie a może taki założymy? W faq kto przekroczył 900MHz? Mi brakuje only 30MHz :wink: No to załóż sobie Wielądki eXtreme FaN CluB :D :lol: Hindenburg eXtreme juz istnieje :-P Edytowane 28 Czerwca 2007 przez Wodnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 @ Cichy_killer ja na swoim galaxy robie na 1.65v tyle co ty na 1.6v na gpu ^^ Rób 900MHz i bedziesz w klubie. Właśnie a może taki założymy? W faq kto przekroczył 900MHz? Mi brakuje only 30MHz :wink:Jak mówisz o 7300GT to tylko ja i ige007. 900Mhz club mówisz... ;] No to jeszcze Sector na 76GS (ten sam rdzeń :P) i koniec ludzi ;] Ty najpierw zrób te 900Mhz, a potem chciej mieć 900Mhz club [; A co do oc, to tak jak mówiłem, Pality się lepiej kręcą :) Cichy dzisiaj da wyniki z SLI wnioskując po jego opisie na gg [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 karta teraz mi poszła n 640 mhz gpu i 1800 mhz pamiec bez zmiany napiecia i bez delty. Powyzej 640 mhz na rdzeniu nie przechodzi testu w rivatuner i wystepuja co jakis czas kilkusekundowe freezy w niektorych grach. Jak myslicie oplaca sie robic delte? Czy da sie zrobic vmoda (karta na agp) , i jak go sie robi (jestem laikiem) ? widzialem w faq zdjecie przedstawiajace vgpu w wersji agp ale nie wiem jak sie za to zabrac i co konkretnie trzeba zrobic. obecnie w 3dmarku05 mam 5100 pkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_krzywy Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Jaka masz pamięć 128MB czy 256MB ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 karta teraz mi poszła n 640 mhz gpu i 1800 mhz pamiec bez zmiany napiecia i bez delty. Powyzej 640 mhz na rdzeniu nie przechodzi testu w rivatuner i wystepuja co jakis czas kilkusekundowe freezy w niektorych grach. Jak myslicie oplaca sie robic delte? Czy da sie zrobic vmoda (karta na agp) , i jak go sie robi (jestem laikiem) ? widzialem w faq zdjecie przedstawiajace vgpu w wersji agp ale nie wiem jak sie za to zabrac i co konkretnie trzeba zrobic. obecnie w 3dmarku05 mam 5100 pkt.Nawet nie próbuj malować lakierem, no chyba, że chcesz sobie spalić kartę w 1 sekundzie. Jak się robi > w FAQ jest link do opisu vmoda na overclock.pl > przeczytaj sobie go, a potem zastosuj na twojej karcie, zmieniają się tylko i wyłącznie punkty do malowania ołówkiem, opory (w faq sa tez opory dla AGP) i punkty pomiaru napięć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 dzieki , karte mam 128 mb;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Jak mówisz o 7300GT to tylko ja i ige007. 900Mhz club mówisz... ;] No to jeszcze Sector na 76GS (ten sam rdzeń :P) i koniec ludzi ;] Ty najpierw zrób te 900Mhz, a potem chciej mieć 900Mhz club [; A co do oc, to tak jak mówiłem, Pality się lepiej kręcą :) Cichy dzisiaj da wyniki z SLI wnioskując po jego opisie na gg [; a Potem zrobmy 950Mhz Club :) B-) B-) B-) bo tyle sie jeszcze zrobi :) awiecej... hm hmmm to juz LN2 bym potrzebowal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...