Niemiec Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Posiada ktos w ogole 73gt w sli, albo testowal, bo w necie znalazlem jakies testy, ale najchetniej zobaczyl bym w akcji galaxy 73gt zalman. pare stron wstecz dawalem wyniki z markow. poza tym na poprzedniej stronie tez sie ktos chwalil, ze ma sli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 pare stron wstecz dawalem wyniki z markow. poza tym na poprzedniej stronie tez sie ktos chwalil, ze ma sli. Ok to nadrabiam straty. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Na mp nie gralem nigdy na high details, ale w sp nieraz uzycie pliku stronicowego wynosilo ponad 1,3gb a to nie jak nie chcialo sie zmiescic w 1024mb ramu. ;] Dobra, ale koniec ot. Posiada ktos w ogole 73gt w sli, albo testowal, bo w necie znalazlem jakies testy, ale najchetniej zobaczyl bym w akcji galaxy 73gt zalman. Nie da się założyć 2 zalmanów w SLI bo się poprostu nie mieszczą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Nie da się założyć 2 zalmanów w SLI bo się poprostu nie mieszczą. Tzn. jak to sie nie da ? Mowisz o seryjnych zalmanach, czy vf-700 ? Bo mi chodzi o te seryjne od galaxy, skoro Niemiec testowal, to znacyz, ze sie da. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Może mu chodziło o to, że zalman będzie bardzo blisko 2 karty i nie będzie miał po prostu skąd ciągnąć powietrza ;) Kurde przydały by się jakieś testy 73GT SLI galaxy w grach, a nie tylko w smarkach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Wczoraj znalazlem jakis tescik: click Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blokers Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 dzis kupilem 7300gt od zalmana i zastanawia mnie jedna sprawa. nie mam radiatorkow na pamieciach ]:-/. moje pytanie brzmi czy wy je macie bo w tesie na purepc.pl sa radiatorki. nie mam tez przejsciowki z DVI na D-Sub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 dzis kupilem 7300gt od zalmana i zastanawia mnie jedna sprawa. nie mam radiatorkow na pamieciach ]:-/. moje pytanie brzmi czy wy je macie bo w tesie na purepc.pl sa radiatorki. nie mam tez przejsciowki z DVI na D-Sub U mnie tez nie było radiatorków ani przejściówki <_< Ale ile to kupić na Allegro. Tanie jak barsz takie "najzwyklejsze" a wystarczajace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Radiatorki są tylko w pierwszych edycjach tych kart i często są też w kartach, które idą do testów ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 grafy testowalem na XBX, miedzy grafami byla odleglosc ok 0,5cm ale nie mialo to wplywu na temp ukladow, bo roznila sie raptem o 1-3st wiec malo. grafy oczywiscie z zalmanami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Może mu chodziło o to, że zalman będzie bardzo blisko 2 karty i nie będzie miał po prostu skąd ciągnąć powietrza ;) Kurde przydały by się jakieś testy 73GT SLI galaxy w grach, a nie tylko w smarkach :)Dokładnie o to mi chodziło. Będzie poprostu mało wydajnie bo powietrze będzie szło praktycznie z laminatu drugiej karty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blokers Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 ufff juz sie przestraszylem ze bede musial reklamowac, bo w gralu to przynajmniej 2 tygo, thx ]:-> jakie radiatorki najlepiej kupic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 jakie radiatorki najlepiej kupic?? Ja kupiłem takie: http://www.allegro.pl/item123348426_primec...a_bga_ram_.html i nie narzekam żeby były złe ;) , przynajmniej tanio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Ja kupiłem takie: http://www.allegro.pl/item123348426_primec...a_bga_ram_.html i nie narzekam żeby były złe ;) , przynajmniej tanio. Różnice w oc zauważyłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Różnice w oc zauważyłeś?Oczywiście, że jest różnica w O/C ale szczerze mówiąc to przy 1700 na pamięciach moje radiatorki są letnie więc dla świętego spokoju można założyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Zauważyłem - przedtem pamięci trochę pochodziły na 800 Mhz i były arty, teraz chodzą nawet na 900 i nie ma nawet po dłuższym czasie (tyle że wyniki spadają więc jadę na 850 Mhz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) a u mnie nie spadają wyniki przy 610/900 wręcz przeciwnie w 2k5 wynik podskoczył do 9951 przy 610/860 było 9850 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=2191844 Update 2k3 2k6 Edytowane 2 Września 2006 przez Pewin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blokers Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 no to zamawia te radiatorki, thx za rade ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 ja moge grac w 1024 bo dla mnie to nie problem bo sam monitor letko kiczowaty ;] ale w NFS:MW na 1024 w full detalach bym pogral :D no i w Far Cry bo w nic innego nie gram, no chyba ze liczyc D2 ale to nie wymaga takiego sprzetu :P :lol2: sprawdzi ktos te 2 gry?? :) Far cry nie instalowałem ale NFS MW się zmusiłem i powiem że jest nieźle. Gra do 1024/768 śmiga płynnie z wszystkim na max cienie reflexy aa i anizo, ile klatek nie wiem ale jest płynnie(jestem na tym punkcie wyczulony)na 66gt musiałem aa anizo i cienie wyłączyć W 1280/1024 i ust jw na początku wyścigu trochę zwalnia ale po chwili juz jest płynnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 na dwóch grafach? chyba cos ten nfs nie lubi sli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio_tuning Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Far cry nie instalowałem ale NFS MW się zmusiłem i powiem że jest nieźle. Gra do 1024/768 śmiga płynnie z wszystkim na max cienie reflexy aa i anizo, ile klatek nie wiem ale jest płynnie(jestem na tym punkcie wyczulony)na 66gt musiałem aa anizo i cienie wyłączyć W 1280/1024 i ust jw na początku wyścigu trochę zwalnia ale po chwili juz jest płynnie. dziekuje za "tescik" ! :banana: wlasnie o to mi chodzilo :) czy jest plynne, jesli nawet 20 FPS bylo ale plynnie to mi to letko mowiac zwisa :P a jesli bede mial 256 MB na karcie ( o ile bedzie mi sie oplacalo kupowac jak juz bede mial kase ;) ) to w ogole powinno byc super co nie ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) wlasnie o to mi chodzilo :) czy jest plynne, jesli nawet 20 FPS bylo ale plynnie to mi to letko mowiac zwisa :PTo jest paradoks, sprzeczność -> albo jest plynnie albo jest 20 fps .. Albo jest płynne 20 FPS. Zależy jak kto na to patrzy :Pja jeszcze nie widzialem plynnych 20 fps - widac zle patrze: moze trzeba oczy przymróżyĆ :wink: Edytowane 3 Września 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 To jest paradoks, sprzeczność -> albo jest plynnie albo jest 20 fps ..Albo jest płynne 20 FPS. Zależy jak kto na to patrzy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Więc zainstalowałem frapsa i w trakcie jazdy mam około 43fps spada czasem do 30 na krotko. Zaznaczam że w tle działają gg,voip,firewall i antywir. . . Niechce mi sie wymieniać co tam jeszcze. trochę słabo ale do płynnej jazdy wystarczy a i miłe to dla oka oglądać wszystkie szczegóły w trakcie jazdy:) Po wyłączeniu cieni jest 43 non stop dziwne nie podniusł sie wynik ale już nie spada poniżej trzyma sie 43-45fps Edytowane 3 Września 2006 przez Pewin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio_tuning Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) moj kolega w DSJ3 ma takie zacinki ze szkoda gadac, a dla niego tj plynne :) wiec plynnosc to raczej pojecie wzgledne :D Edytowane 4 Września 2006 przez adzio_tuning Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 No cóż. Ja się teraz zbieram do szkoły ale później przywożę drugiego 7300gt 256/128 ddr3 jak w sig'u i będzie wielkie testowanie :) Tylko jeszcze mi powiedzcie jakie stery wrzucić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 No cóż. Ja się teraz zbieram do szkoły ale później przywożę drugiego 7300gt 256/128 ddr3 jak w sig'u i będzie wielkie testowanie :) Tylko jeszcze mi powiedzcie jakie stery wrzucić. Lepiej popraw opis z tego "thommorow" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Lepiej popraw opis z tego "thommorow" ;)Taa już poprawiłem :/ Zamiast przysłać do sklepu ddr3 do przysłali ddr2 :mur: :mur: Ehh no cóż. Poczekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokinek Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 karta kupiona, sprawuje się naprawdę nieźle. Flatout 2 różnica w grafice między nvidia a radeon zauważalna. Radiatorki na pamięci już w drodze. Mam jeszcze pytanie czy podkręcona 7300 GT dużo ustępuje podkręconej 7600GS? Chodzi mi o wydajność w grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Flatout 2 różnica w grafice między nvidia a radeon zauważalna. Mam jeszcze pytanie czy podkręcona 7300 GT dużo ustępuje podkręconej 7600GS? pewnie ati ktore miales mialo tylko sm2 - nic dziwnego ze jest roznica poszukaj sobie testow - paluszki do [gluteus maximus] przyrosly czy jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...