Fredek Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Allegro?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Co taki zastój w tym topicu ? :] Ja może coś wymodze już w piątek ale nie obiecuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) hmm ja puki co czekam na karte ;) ale ma juz takie male postanowienie....sprobuje przekroczyc magiczne 16k w 03 :) Edytowane 21 Grudnia 2006 przez ige007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 15k w smarku 03 przekroczone ;]] A dalej nie mogę dać wyniku na published :mur: wtf ? :| W smarku 06 3.4k ;]] W 05 poprawka na 6600 no i 01 na 31k ;) Linki do orbów w sigu ;] @ige 16k to da rade zrobić, ale nie na AMD... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 @ige 16k to da rade zrobić, ale nie na AMD... icon_sad2.gif No właśnie dlatego może powróce tu koło maja z jakimś fajnym wyniczkiem (C2D może mi w łapy wpadnie) :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Tylko nie zapominaj że C2D aż tak ci wyniku nie podniesie ;] Bo przy tych 770/1720 to grafa będzie znowu blokować :> Ja robie jutro/w sobotę 15.5k w 03 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 15k w smarku 03 przekroczone ;]] A dalej nie mogę dać wyniku na published :mur: wtf ? :| W smarku 06 3.4k ;]] W 05 poprawka na 6600 no i 01 na 31k ;) Linki do orbów w sigu ;] @ige 16k to da rade zrobić, ale nie na AMD... :( Jak nie, na quadfatherze ? :lol2: Mysle, ze na dobrze wykreconym X2 i odpowiednich taktach grafy (~900) zaliczy sie 16 kafli. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Widze że z tej biednej karty chcecie zrobić High-enda czyli co najmniej galaxy 7900GS :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 @ath No tylko że ige nie ma 2 jajowca ;] Nie ma też karty ;> A co dopiero 900 na core [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) panowie spokojnie,karte za jakis czas bede mial,bedzie na niej wc+troche lodu wiec temp w okolicach 10*C jak nie mniej do tego bedzie do dyzpozycji operton robicy 3,2ghz i jak dobrz epujdzie to sd wiec mysle ze do 16k napewno da sie zblizyc a moze nawet zrobic :D na hwbocie koles ma 17k na x2 a nas interesuje 16k wiec mysle ze moze sie udac lanc masz otyle latwiej ze masz 256mb a to zawsze pare plt do przodu ;) Edytowane 21 Grudnia 2006 przez ige007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 ige widze że ciągle ci mało :wink: :wink: Ale spoko, może pobijesz jakiś rekord na forum, heh nie wpadnie ci wcześniej coś od niebiekich?? Myśle tu od C2D wtedy zjadł bys tego kolesia na X2 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 W 3dMarku 2k3 C2D mu niewiele da, bo 3dmark 2k3 lubi dużą przepustowość pamięci... :wink: Ale jak narazie wyniczki bardzo ładne.. Gratulacje... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 No nie powiedziałbym, zobacz sobie wyniki na Venice a C2D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 @Fredek ige i ja mamy rekordy na forum na 7300gt... @piotralek Dzięki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 No tak ale chodzi mi o jakieś 16K :wink: żeby cięzko było potem dogonić :-P :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 No nie powiedziałbym, zobacz sobie wyniki na Venice a C2D Zobacz na test 8800GTX na naszym serwisie. W 2k3 C2D dostaje po du.pie od A64... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Dostaje?? Chciałeś powiedziec że A64 dogania C2D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Dostaje?? Chciałeś powiedziec że A64 dogania C2D przegania... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 no panowie, mam nową karte :P, rozstałem się z moją należycie :) będe tu zaglądał czasami sprawdzić co i jak ;) pozdro i duzych wyników :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 @Fredek Może najpierw poczytaj test, a potem komentuj... Tutaj według ciebie C2D jest przed A64 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) To akurat na 8800GTX, np na 7300GT C2D lub Pentium D wygrywa, wystarczy zobaczyc na aukcje Niemca który robił test na 570/1600 na PD 915, ale spoko jak widac A64 trzyma sie ładnie :rolleyes: Edytowane 22 Grudnia 2006 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 [...] ale spoko jak widac A64 trzyma sie ładnie :rolleyes:Czy ja wiem :lol: Właściwie to już baaardzo wąskie gardło dla lepszych kart. Ale to nie temat o A64. W styczniu (a dokładnie gdzieś na samym początku) mam zamiar kupić sobie jakąś fajną kartę graficzną którą ceciach!e dość niska cena i dobra grywalność. Wydaje mi się że Galaxy 7300 GT będzie OK. Pytanko jest proste: lepiej jest kupować tą kartę gdzieś w sklepie czy na Allegro. Chodzi mi dokładniej, czy te Allegro są w czymś lepsze? Lepsze rewizje, itp. Czy to czysty totolotek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 ' date='22 gru 2006, 22:48' post='2436958'] Czy ja wiem :lol: Właściwie to już baaardzo wąskie gardło dla lepszych kart. Ale to nie temat o A64. W styczniu (a dokładnie gdzieś na samym początku) mam zamiar kupić sobie jakąś fajną kartę graficzną którą ceciach!e dość niska cena i dobra grywalność. Wydaje mi się że Galaxy 7300 GT będzie OK. Pytanko jest proste: lepiej jest kupować tą kartę gdzieś w sklepie czy na Allegro. Chodzi mi dokładniej, czy te Allegro są w czymś lepsze? Lepsze rewizje, itp. Czy to czysty totolotek? :lol2: Kupuj tam, gdzie taniej. Btw 73gt juz sie chyba skonczylo, bo w armed assault nawet na low detalach nie moge pograc po ludzku, wiec pomysl nad czyms przyszlosciowym. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 "Czy to czysty totolotek?" totolotek :D do gier lepiej doluz troche kasy i kup od palita gf7600 z 256mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) Właściwie to już baaardzo wąskie gardło dla lepszych kart. Nie przesadzaj, fakt niektóre karty lubi dławić np. adamlop żali sie że mu 7900GTO ogranicza, ale nie jest tak tragicznie EOT, co do grafy to lepiej bierz Palita 7600GS 256mb :wink: obecnie za te kase to chyba jednak lepsza propozycja niż 73GT od galaxy Edytowane 23 Grudnia 2006 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 mnie już zdziebko dlawiło to mam 7900gs ale też sie potrafi udławić-no nic na droższa grafe przez dobre 6-8 miechów raczej sie nie szarpne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) Buajaka! :D. Nie macie pojęcia ile walczyłem o te 15k! Athlon64 3000+ @ 2.8 1.45V Goodramki na 216Mhz I Gal 256 @ 820/905 I jeszcze jedno Lanc, zadaj sobie pytanie czy warto było wywalać kasę na tego SD. Da ci coś te 10k więcej w Aquamarku bądź 03? Edytowane 23 Grudnia 2006 przez Palato Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) Da ci coś te 10k więcej w Aquamarku bądź 03? E no 10k to raczej kopa nie dostanie :wink: BTW robiłeś moda na pamiątkach?? Edytowane 23 Grudnia 2006 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 wynik supr na swoim nowym 7900gs na stock coś koło 19k mam :blink: eh 7300 power B) przyznaj sie paskudzie stosowałeś tricki do smarków czy to power od samych taktów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 wynik supr na swoim nowym 7900gs na stock coś koło 19k mam blink.gif eh 7300 power cool.gif przyznaj sie paskudzie stosowałeś tricki do smarków czy to power od samych taktów icon_wink3.gif Kilka tricków nie zaszkodzi :wink: Ale Power to 80% wyniku B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...