Skocz do zawartości
Gość Majkel

Geforce 7300 Gs / Gt

Rekomendowane odpowiedzi

15k w smarku 03 przekroczone ;]] A dalej nie mogę dać wyniku na published :mur: wtf ? :| W smarku 06 3.4k ;]] W 05 poprawka na 6600 no i 01 na 31k ;) Linki do orbów w sigu ;]

@ige

16k to da rade zrobić, ale nie na AMD... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15k w smarku 03 przekroczone ;]] A dalej nie mogę dać wyniku na published :mur: wtf ? :| W smarku 06 3.4k ;]] W 05 poprawka na 6600 no i 01 na 31k ;) Linki do orbów w sigu ;]

@ige

16k to da rade zrobić, ale nie na AMD... :(

Jak nie, na quadfatherze ? :lol2:

Mysle, ze na dobrze wykreconym X2 i odpowiednich taktach grafy (~900) zaliczy sie 16 kafli. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie spokojnie,karte za jakis czas bede mial,bedzie na niej wc+troche lodu wiec temp w okolicach 10*C jak nie mniej do tego bedzie do dyzpozycji operton robicy 3,2ghz i jak dobrz epujdzie to sd wiec mysle ze do 16k napewno da sie zblizyc a moze nawet zrobic :D

na hwbocie koles ma 17k na x2 a nas interesuje 16k wiec mysle ze moze sie udac

lanc masz otyle latwiej ze masz 256mb a to zawsze pare plt do przodu ;)

Edytowane przez ige007

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To akurat na 8800GTX, np na 7300GT C2D lub Pentium D wygrywa, wystarczy zobaczyc na aukcje Niemca który robił test na 570/1600 na PD 915, ale spoko jak widac A64 trzyma sie ładnie :rolleyes:

Edytowane przez Fredek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[...] ale spoko jak widac A64 trzyma sie ładnie :rolleyes:

Czy ja wiem :lol: Właściwie to już baaardzo wąskie gardło dla lepszych kart. Ale to nie temat o A64. W styczniu (a dokładnie gdzieś na samym początku) mam zamiar kupić sobie jakąś fajną kartę graficzną którą ceciach!e dość niska cena i dobra grywalność. Wydaje mi się że Galaxy 7300 GT będzie OK. Pytanko jest proste: lepiej jest kupować tą kartę gdzieś w sklepie czy na Allegro. Chodzi mi dokładniej, czy te Allegro są w czymś lepsze? Lepsze rewizje, itp. Czy to czysty totolotek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

' date='22 gru 2006, 22:48' post='2436958']

Czy ja wiem :lol: Właściwie to już baaardzo wąskie gardło dla lepszych kart. Ale to nie temat o A64. W styczniu (a dokładnie gdzieś na samym początku) mam zamiar kupić sobie jakąś fajną kartę graficzną którą ceciach!e dość niska cena i dobra grywalność. Wydaje mi się że Galaxy 7300 GT będzie OK. Pytanko jest proste: lepiej jest kupować tą kartę gdzieś w sklepie czy na Allegro. Chodzi mi dokładniej, czy te Allegro są w czymś lepsze? Lepsze rewizje, itp. Czy to czysty totolotek?

:lol2:

Kupuj tam, gdzie taniej.

Btw 73gt juz sie chyba skonczylo, bo w armed assault nawet na low detalach nie moge pograc po ludzku, wiec pomysl nad czyms przyszlosciowym. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właściwie to już baaardzo wąskie gardło dla lepszych kart.

Nie przesadzaj, fakt niektóre karty lubi dławić np. adamlop żali sie że mu 7900GTO ogranicza, ale nie jest tak tragicznie EOT, co do grafy to lepiej bierz Palita 7600GS 256mb :wink: obecnie za te kase to chyba jednak lepsza propozycja niż 73GT od galaxy

Edytowane przez Fredek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Buajaka! :D. Nie macie pojęcia ile walczyłem o te 15k!

Athlon64 3000+ @ 2.8 1.45V

Goodramki na 216Mhz

I Gal 256 @ 820/905

I jeszcze jedno Lanc, zadaj sobie pytanie czy warto było wywalać kasę na tego SD. Da ci coś te 10k więcej w Aquamarku bądź 03?

Edytowane przez Palato

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wynik supr na swoim nowym 7900gs na stock coś koło 19k mam blink.gif eh 7300 power cool.gif

przyznaj sie paskudzie stosowałeś tricki do smarków czy to power od samych taktów icon_wink3.gif

Kilka tricków nie zaszkodzi :wink: Ale Power to 80% wyniku B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi