tomilondyn Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 witam mam 6600gt i powiem szczerze ze nie wiem co mam z nia zrobic!!!!! po instalacji karty wgralem nowego wina, sciagnolem extreme stery, pruba podkrecenia tez nie dala rezultatu. bo problem jest taki ze karta nie dziala wlascieie np fifa06 zacina sie tak ze nie mozna w nie grac. max payne 2 powstaja zamazania podczas poruszania , ogolnie moj stary readon 6200 chodzil 100razy lepiej pomocy@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co robie zle P4 2.8ghz asrockpi418 2x512mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Masz sterowniki do płyty głównej i AGP najnowsze? Sprawdzałeś, czy karta się nie przegrzewa (temperatura jest pokazywana w opcjach sterownika, przełacz się z jakiejś gry szybko do tego i zobacz jaka jest)? Próbowałeś zainstalować normalne sterowniki ze strony nVidii? Jak to nie pomoże to spróbuj jeszcze update biosu płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkShadowPL Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Masz sterowniki do płyty głównej i AGP najnowsze? Sprawdzałeś, czy karta się nie przegrzewa (temperatura jest pokazywana w opcjach sterownika, przełacz się z jakiejś gry szybko do tego i zobacz jaka jest)? Próbowałeś zainstalować normalne sterowniki ze strony nVidii? Jak to nie pomoże to spróbuj jeszcze update biosu płyty głównej. Zgadzam się z przedmówca, uruchom speedfana lub rivatuner i wtedy włacz jakąś grę, a potem sprawdź w którymś z tych programó na wykresie jak kształtowały się temp i napięcia, może zasilacz ci nie wyrabia to może być też przyczyna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...