wojtek4994 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Witam! Mam trochę wolnego czasu i chciałbym trochę pogłebić moja wiedze o kompach, a konkretnie o sprzęcie. Zna ktoś jakieś linki do ciekawych artykułów, takich ogólnie o budowie, działaniu, składaniu itp. sprzętu. Po prostu mi się nudzi... :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) Jeśli bardzo ci się nudzi, to możesz przeczytać wszystkie tematy o sprzęcie na tym forum... ;) Poza tym Tom's Hardware, benchmark.pl Nuda oznacza też zwykle nadmiar wolnego czasu, co oznacza, że będziesz miał dużo czasu na przejrzenie tego, co ci podeśle Google. Pzdr. Edytowane 16 Lutego 2006 przez shaqal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) Tom's Hardware PCLab Benchmark CDRinfo Edytowane 16 Lutego 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4994 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 na tomshardware i na tym forum juz chyba wszystko przejrzałem :D poza tym faktycznie w google mozna tez cos czasem znalezc ;) dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 na tomshardware i na tym forum juz chyba wszystko przejrzałem :D poza tym faktycznie w google mozna tez cos czasem znalezc ;) dziekijeżeli przejrzałeś wszystko co jest na forum to idź do okulisty oczy sprawdź współczuje naprawde <lol2> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...