misi3k17 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) witam. mam zamiar w najbliższym okresie zakupic router do neostrady. myślałem nad Asmax 804U i D-link 504t. tylko chciałbym żeby miał opcje podziału transferu i opcje klonowania adresu MAC. co polecacie.aha tylko cena do 220 zł Edytowane 16 Lutego 2006 przez misi3k17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorgus Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 d-link na bank takiej opcji nie ma. asmax chyba tez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Albo mam mylne wrażenie, albo to już było. Może ktoś pokusi się o napisanie poradnika "Dzielenie xDSL", albo pan moderator pokusi się o przyklejenie co bardziej logicznego topica, bo tak to burdel nam tu nieziemski narasta :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crisg Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 routery wi-fi nie maja opcji podzialu transferu trzeba stawiac serwerek najlepiej na linuksie , a i cena to kiepska jak na dobry router d-linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 hm...... no pare sprzeciorkow jednak ma QoS ( roznie rozbudowane :P ) np: pierwszy z brzegu Linksys WRT54G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...