pavełek Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Polaczylem dwa komputery ze soba za pomocą skretki. Ok, wszystko na pierwszy rzut oka mam skonfigurowane tak jak być powinno. Wchodze w miejsca sieciowe na 'lepszym' komputerze Ok - sa foldery udostepniane z drugiego. Komenda ping rownież działa. Na drugim komputerze natomiast nie widze plików które udostepniam na 'lepszym' ;/ Komenda ping dziala, czyli polaczenie niby jest Ok. Sam nie wiem co mzoe być przyczyną. Ma ktoś jakieś sugestie, bądź poradniki ta ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=1803 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Dzięki wielki. Naprawde pomogło, internet już udostępniłem i jest Ok, teraz jeszcze tylko z tym udostepnianiem plików powalcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...