Rezker Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Witam! Zainstalowałem sobie na Xp autopatchera.Niestety przez nieuwage zainstalowałem tez clear type tuning;/Efekt jest taki, ze wniektorych aplikacjach czcionka jest tak pokrzaczona, ze nic nie mozna sie doczytac.Wie ktos moze jak sie pozbyc tego clear type`a?Nie mam zbytnio ochoty na kloejne wgrywanie lustra, bo backup jest dośc stary(zreszta nie bardzo mam na to czas) Z gory dzieki za pomoc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Chyba chodzi o to: prawym na pulpicie> właściowści> wygląd> efekty> opcja: użyj następującej metody wygładzania krawędzi czcionek ekranowych, przestaw na: standardowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezker Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Chyba chodzi o to: prawym na pulpicie> właściowści> wygląd> efekty> opcja: użyj następującej metody wygładzania krawędzi czcionek ekranowych, przestaw na: standardowe.Dzieki iwelkie za pomoc.Wszystko wrócilo do normy. Heh, że też sam tego nie zauważyłem.Shame on me...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...