Torwald Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) Dotarl do mnie zestaw bluetooth Motorola H500, wlasnie sie laduje. Mam pytanie: czy da sie "sluchac" muzy przez taka sluchawke ? Pomijam oczywiscie jakosc dzwieku, chodzi mi o samo rozwiazanie. Skoro Skype moze korzystac z takiego rozwiazania, to moze ktos wymyslil sposob na przekazywanie dzwieku z innych programow. Od razu mowie ze na bierzaco szukam w necie czegos o pluginach do winampa itp. wiec nie krzyczec mi tu ze ide an latwizne... [uPDATE] Rozkminilem ze w opcji Plugins-> Output-> DirectSound Output moge wybrac "Bluetooth AV/HF Audio" ale mimo tego dzwiek nie pojawia sie w sluchawce. Podobnie sprawa ma sie z odtwarzaniem muzyki w telefonie: nie ma muzy przy odtwarzaniu mp3, chociaz przy odtwarzaniu nagranych filmow dzwiek jest... Nie wiem czy to wina wysokiego bitrate czy poprostu takie sa ograniczenia... PS. Mam Motke E398 ;] [FINAL UPDATE] Udalo mi sie w koncu zmusic sluchawke do polaczenia z kompem, widocznie byla to wina softu (Bluesolei...). Temat mozna usunac albo zamknac... Edytowane 16 Lutego 2006 przez Torwald Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek564 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 da sie sluchac muzy przez sluchawke polonczylem sie z kompem i wszystko slychac jakos taka sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...