Spinacz Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Witam Mam obecnie plyte glowna Soltek SL-75FRN2L (bez PCI - express), 1GB Ramu Kingmax, Bartona 2500@3200 i zasilacz megabajt 350W. Chce kupic GF6600GT tylko nie wiem jakiej firmy? Co mozecie mi polecic? Noi jaki zasilacz bo przypuszczam ze ten nie wyrobi:( Do wydania na grafe mam 700zl noi zasilacz to poleccie jakis dobry i nie bardzo drogi. Dzieki wielkie za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) Radzę wziąźć 68LE Gainwarda i odblokować potoki. Zasilacz to nie wiem... Frorton ?? Na pewno nie brałbym Tronje. Tronje BEZNADZIEJNE wtyki. Linki do fajnych kart: Gainward 66GT Gainward 68LE ASUS 66GT Edytowane 16 Lutego 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Tylko nie chce nic przy niej krecic lutowac itp juz mam 5700LE i jedyne co bym z nia zrobil to wyrzucil przez okno ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) polecm ten zasilacz tani i dobry spokojnie uciagnie ten zestawik co masz : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86025726 A najlepsza 6600GT bez zadnyc modow i zabaw to taka jak mam w podpisie karta ma standardowo taktowania 520/ 1100 i pamiatki 1,6ns chyba lepszej 6600GT niema. pozdrawiam Edytowane 16 Lutego 2006 przez mat_zab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 68LE sie odblokowywuje programowo przez Rivę :) A co do tego ASUSa to jest jakiś Xtremalny model czy co ?? Normalnie jest 500/900 Mhz........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Ten ASUS to model TOP czyli Top Overclocing Performance najmocniejszy z rodziny asusa swego czasu kosztowa jakies 200zł wiecej od normalnej wersji. Teraz juz takich w sklepie nie widze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 no wlasnie tez go niemoge znalezc :( wiec moze jakis inny 6600GT z podobnymi parametrami? zebym nie musial go bardzo krecic najlepiej wogole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) Obecnie najlepszy z 6600Gt jest ten http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86658445 ma takie same parametry ja moj asus, no i standardowo zalozony Zalman AluCU co jest duzym plusem bo asus sie nie popisal chlodzeniem... zreszta pisalem o tym w innym topiku, jedynie firmowo troche odbiega ale tez spoko karta w tym momecie jak bym mial jeszcze raz kupowac bral bym tego Galaxy. Edytowane 16 Lutego 2006 przez mat_zab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Ja do Galaxy nie jestem przekonany ale w końcu jest najszybszy....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 No ten Galaxy parametry ma super, tylko jakos nie mam przekonania do tej firmy. Moze sie myle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) Ja uznaje kilka "pewnych" firm: ASUS, Leadtek, Gigabyte, Gainward Historia moich grafik jest dość uboga w firmy: Leadtek x6 (wymiata!) ASUS x1 (wymiata!) MSI x1 (nigdy więcej Microstara) Edytowane 16 Lutego 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 A do jakiej jestes? Galaxy Ultimate jest karta, ktora sam bym wybral, gdybym mial na to pieniadze - szczegolnie z chlodzeniem Zalmana do ktorego dokupic radiatorki na pamiec i pewnie niezle podkrecisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Chyba zdecyduje sie na tego galaxy. dzwonilem dzis do sklepy ale narazie nie maja jej na stanie ani w hurtowni z ktorej sprowadzaja. Mysle ze to bedzie dobry zakup. Jeszcze tylko jakis zasilacz dobry musze znalezc... moze jakies konkretne propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Galaxy :-P 1.6ns Ultimate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Xan02 i co zadowolony jestes z tego Galaxy??:) F.E.A.R chodzi bez problemu na jakiej rozdzielczosci ?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Galaxy teraz bardzo się wybija ostatnio, bo robi tanie i bardzo dobre karty. Ci co są niepewni do tej firmy to niech popatrzą na forum - nie ma żadnej osoby która jest niezadowolona. Jeśli chodzi o 66gt to go niebierz, tylko weź 66GE właśnie od galaxy który jest taki jak gt i dotego posiaada pamięci 1,6ns i kręci się wyśmienicie, a zarazem jest tańszy o 100zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość =H2o=Destroyer[PL] Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Galaxy dobra firma,nie ma sie czego obawiac,ale najlepiej wziac 6600GE ale takze polecalbym 6600 Diamond od MSI,bardzo dobra karta,ostatnio kumplowi kupiłem i z 400/800(takie ma standartowe ustawienia) smiga spokojnie na 560/1140.Karta jest na 2ns pamiatkach ale ladnie sie kreca no i w komplacie oryginalny riddick jest,jak by sie uprzec to mozna opchnac za 5 dyszek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Coz FEAR'a jeszcze nie mam (w krotce bende mial). Naj bardziej zaawansowana giere jaka zapuszczalem na niej, to AoE3, z HDR rzecz jansna. Nie bede kryl jak jest wieksza jazda na ekranie to przytnie, ale nie zamienil bym w tej grze mojej 6600GT na zadna X800 (na modowalne X800GTO albo Pro jednak bym zamienil :-P ) z powodu braku HDR na X'ach. Do krecenia pamiec idzie na 1.2Ghz(sprawdzalem na dwoch kartach), dalej trzeba wylaczac testy przetaktowania, pociagnie powyzej 1.3Ghz. Rdzen na ~600Mhz. Z chlodzeniem Zalmana ma w steresie nieco powyzej 50C. Smarki bez krecenaia, w 03 8000ptk, 05 3500ptk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Witam Mam pytanie a nie chce zakładac nowego topicu, i licze na szybka i szczerą odpowiedz. Która karte byscie kupili i dlaczego bo chce kupic a nie wiem którą. :( http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=25733 lub http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16118 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Xan02 czyli mowisz ze zamienilbys Galaxy na takiego radka ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85991155 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 ja mam galaxy GF6600GT ZALMAN (pamiec 1100mhz) i ladnie smiga. jeszcze niemialem z nim problemow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Hmm czemu jeszce mi nie odpowiedzieslicie ktora byscie wybrali ?? GeForce 6800XT czy 6600GT ?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) 6600GT jest szybsze od 6800XT, ktory jest niczym innym jak LE pod zmieniona nazwa. Dodatkowo jest drozszy. Chyba ze uda ci sie odblokowac dodatkowe potoki - wtedy 6800XT bedzie szybszy - ale pewnosci chyba nie ma. Edytowane 17 Lutego 2006 przez dywyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Dzieki za odpowiedz. Czyli kupie chyba tego 6600GT. Poleciłbys jakaś firme konkretną tego geforca ?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Xan02 czyli mowisz ze zamienilbys Galaxy na takiego radka ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85991155 Ja mam AGP, i karta tego pokroju co wyzej, na ten interfejs to wydatek rzedu 900zl(modowalna). Pod AGP 6600GT przedstawia dla mnie najkorzystniejszy stosunek ceny do wydajnosci. A Galaxy konkretnie, dlatego ze ma pamieci 1.6ns i wydajne chlodzenie Zalmana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 A jaki zasilacz polecacie do tej galaxy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Dzieki za odpowiedz. Czyli kupie chyba tego 6600GT. Poleciłbys jakaś firme konkretną tego geforca ?? pozdrawiam Jedynie polece galaxy idealna kapozycja ceny do jakosci :) A wersja ultiamte pamiatki 1,6 samsunga a najlepiej wersja galaxy 6600gt ultimate zalman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FBI_Martin Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 http://www.allegro.pl/item86809720_6600gt_...rama_450zl.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 wez to jesli chcesz na agp klik a jesli pcie to wes to klik albo http://www.allegro.pl/item85388085_e4_giga...dr3_tvdvi_.html nie wiem jaki czas w pamiatkach albo tez to bym polecil ze spokojna glowa http://www.allegro.pl/item87747068_najleps...ce_6600_gt.html na pcie nie moglem galaxy znalesc dobrego wiec poradzcie jestem teraz w kafejce i nie moge zabardzo znalesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...