bozar Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 potrzebuje mobo ktora obsluguje zarowno agp jak i pci-e na razie mam wszystko jak w podpisie, ale w przyszlosci(okolo wakacji) wymieniam grafike na cos mocniejszego i na pewno na pci-e, gdyz taniej wychodzi zaznaczam, ze sprzet bedzie lekko rasowany, tak jak teraz, czyli jakies 1.6@2.4 chcialbym osiagnac. czy ktos wie co z takich plyt jest godnego uwagi? czy w ogole odpuscic sobie taka hybryde? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) Jesli z agp i pcie to TA MOBO bedzie dobra (tylko ze wydajnosc tego odpowiednika AGP jest fatalna tu masz dokładniejszy test tej mobo KLIK A tak swoja droga to jest dział na tym forum i nosi NAZWE CO KUPIĆ :D :D Edytowane 16 Lutego 2006 przez Kosiarz_1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozar Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 heh, dzieki wielkie, juz mi wybiles takowa konstrukcje z glowy:] a o dziale 'co kupic' oczywiscie wiem, ale ze wzgledu na to, ze bardziej zalezalo mi o jakichklolwiek informacjach na temat takiej mobo, umiescilem temat tutaj:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Miałem te płyte ale sprzedałem teraz czekam na asrocka dual sata2. Jesli chodzi o tego msi to twoja grafa najprawdopodobniej nie ruszyła poniewaz lista kart graficznych obsługiwanych przez slot agr jest bardzo waska. Do oc on sie kompletnie nie nadaje. Ale jesli nie zalezy nam na podkrecamiu i bedziemy korzystac tylko ze złacza pcie to mozna ja smiało polecic ze wzgledu na wysoka wydajnosc oraz stabilnosc!!!!! Przez prawie 10miesiecu uzytkowania nie było zadnych samoczynnych restartów ani niczego w tym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...