Sarkazz Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 kiedy zakładałem konto w 2003 (czy 2004 już nie pamiętam), nie było to wymaganeLex retro non agit, jeżeli faktycznie taki był regulamin to to zaznacz a na pewno nie będzie problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) A paszportu nie masz? Albo karta płatnicza - też powinno wystarczyć... EDIT: Uhuhu, za wolna dzialam z rana :wink: Edytowane 20 Września 2006 przez LordFury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 sie wkurze. zablokowali mi konto poniewaz kolega kupil procka z konta mojej mamy . :/ nie ma wlasnego... no i sie doczepili do tego nie jestem pelnoletni.. jest jakas mozliwosc na odblokowanie? choc mala? bo nie zamierzam dublowac kont by miec problemy :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Napisz jaśniej całą sytuacje, bo troche nie rozumiem :) bo skąd niby ktoś wiedział, że to kolega kupił... ? Przecież kupowała teoretycznie Twoja mama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 no tak. wlasnie o to im chodzi kupila ode mnie osoba mieszkajaca ze mna! a to jest zabronione podobno :? ja nawet tego nie widzialem bo to jest gdzies gleboko zapisane - w tym czy moge miec pare kont - nie byly mi potrzebne wiec nie czytalem tego! wiec nie moglem rowniez wiedziec ze nie moze ode mnie kupic osoba mieszkajaca ze mna :mur: ten przepis: http://www.allegro.pl/help_item.php?tid=71&item=309 fuck co mozna zrobic?? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Zabronione, żeby nie wystawiać fake aukcji a potem komentarzy. I dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 no nie wiem czy bys mowil ze dobrze, jesli tobie by sie cos takiego przytrafilo :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 kolega kupil procka z konta mojej mamy . :/ nie ma wlasnego... no i sie doczepili kupila ode mnie osoba mieszkajaca ze mna!Coś kręcisz się w zeznaniach. Kolega, który kupił przedmiot z konta twojej matki? k, ale z tego co mówisz wychodzi na to, że kolega mieszka z tobą w domu <_< do tego nie jestem pelnoletni..regulamin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Ja raz zlamalem regulamin (przy zakladaniu konta, nie mam 18 lat) ale mimo to nie mam zadnych problemow, wplacam wszystko na czas, ostatnio tylko przy aukcji z userem forum wynikla dziwna sytuacja, wystawilem przedmiot na sprzedaz i zanim zdazylem na gg podac linka to juz ktos kupil, nie mam pomyslu co teraz powiedziec tej osobie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 @Barthezzo chodzilo o to ze kupil na prawde kumpel ale z konta mojej mamy, ktora mieszka za mna <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Ja raz zlamalem regulamin (przy zakladaniu konta, nie mam 18 lat) ale mimo to nie mam zadnych problemow, wplacam wszystko na czas, ostatnio tylko przy aukcji z userem forum wynikla dziwna sytuacja, wystawilem przedmiot na sprzedaz i zanim zdazylem na gg podac linka to juz ktos kupil, nie mam pomyslu co teraz powiedziec tej osobie..Należało ustawić prywatną aukcję.. Allegro nie jest takie trudne jak sie wydaje.. @Barthezzo chodzilo o to ze kupil na prawde kumpel ale z konta mojej mamy, ktora mieszka za mna <_< Chciałeś sobie nabić komenta? Masz skutek.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Ja raz zlamalem regulamin (przy zakladaniu konta, nie mam 18 lat) ale mimo to nie mam zadnych problemow, wplacam wszystko na czas, ostatnio tylko przy aukcji z userem forum wynikla dziwna sytuacja, wystawilem przedmiot na sprzedaz i zanim zdazylem na gg podac linka to juz ktos kupil, nie mam pomyslu co teraz powiedziec tej osobie..ostatnio jak sprzedawałem cyfrówkę, to podczas wystawainia aukcji dałem dużymi literami napis" Aukcja prywatna, prosze nie licytować" po kilku minutach, jak już odnalazłem opcję aukcji prywatnej, to skasowałem ten napis :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 @mechl!k ja nie chcialem nabic komenta! rownie dobrze moglem mu sprzedac tak procka, bez allegro, ale on sie upieral. no ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem - czy jakos tak to szlo ;) szybkie pytanie - czy sa szanse na odblokowanie konta? Napisalem im zeby usuneli te aukcje i komentarze , ktore sa niezgodne z regulaminem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Należało ustawić prywatną aukcję.. Allegro nie jest takie trudne jak sie wydaje.. Aby ustawic aukcje prywatna tez trzeba przejsc przez menu, przynajmniej ja tak zawsze robilem, natomiast on zalicytowal 10-20 sekund po rozpoczeciu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Aby ustawic aukcje prywatna tez trzeba przejsc przez menu, przynajmniej ja tak zawsze robilem, natomiast on zalicytowal 10-20 sekund po rozpoczeciu...Na pewno ustawienie tej opcji jest szybsze niz podanie linka i oczekiwanie az dana osoba kupi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Oj mechl!k przesadzasz troche, 5 sekund roznicy, zrobilem glupote po prostu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 przedmiot pojawia sie na liscie kategori dopiero po paru minutach od wystawiania aukcji, wiec cos krecisz....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 w sumie racja [; ale zdarza się i do pół minuty xacti ja dalej nie pojmuje tej sprawy ^^ ale wyjście jest zawsze jedno - grzeczny mail z pokorą, pokaz ze to oni są władcami internetu i okaż skruchę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 no to nie wiem jak lepiej wytlumaczyc... ;) Wystwilem procka na allegro poniewaz kolega chcial go kupic. Niestety nie mial konta wiec kupil z allegro mojej mamy. Wszystko sprawnie (kolega mieszkal km odemnie) . Niestety allegro sie doczepilo tego ze sprzedalem rzecz osobie ktora mieszka w moim lokalu . rozumiesz? :? 'ale nawet jak ich bede blagal to chyba to nic nie da.. po prostu poprosza skan dowodu i myk . koniec ;) czy na pewno wszystkich prosza o ten cholerny dowod? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Dalej nie rozumiem. Nie mogłeś mu sprzedać poza aukcją? A może Ci nie ufał i Twoja mama dała mu swoje hasło? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 moze nie ufal - nie wiem. uparl sie na allegro. mama nie dala mu hasla. haslo znam ja . on przyszedl do mnie - dokonalismy transakcji i wszystko bylo ok... az do teraz. powtorze pytanie: czy na pewno wszystkich prosza o ten cholerny dowod? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Bylo nie kombinowac. Wszystko co mowisz jest niezle zagmatwane. Powiem tak Powiedz jak bylo i tyle Na kij twoj kolega mial sie upierac aby skozystac z konta mamy?? Co mu to dalo?? Komentarz?? A moze potwierdzenie danych osobowych?? Powiem w skrócie tak: Chciales dodatkowy komentarz to masz. Bardzo dobrze ze zablokowali to konto 1. Lamiesz regulamin bedac nieletnim 2. Nabijasz sam sobie komentarze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) powiedzialem juz jak bylo. jak sie zastanowie to rowniez nie rozumiem czemu chcial przez allegro to zalatwiac, no ale chcial i juz sie stalo. jednak ja teraz pytam sie czy allegro prosi o dowod osobisty przy odblokowywaniu kont? pozdrawiam Edytowane 26 Lutego 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 powiem tyle, że u mnie nie prosili, aczkolwiek to była inna sytuacja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Ta Twoja bajeczka się kupy nie trzyma. A gdybyś go zrobił w bambuko to co, przyszedłby do Twojej mamy z prośbą o wystawienie negatywa? Chciałeś sobie nabić komentarz, ot co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Tez mysle, ze cos krecisz, jak to kolega ci nie ufal, ze co proc nie dziala, ze mu nie dasz?? Jak byl u ciebie na chacie, trzeba bylo mu dac proca, wziac kase, a tak wyszla ci jakas glupia historyjka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) tia. bo bym mial po co klamac na forum, pomyslcie :). Przeciez nawet jak bym cos co by bylo nie prawda powiedzial, ale by bylo wiarygodne, co by mi to dalo? <_< a tak mowie prawde i jeszcze jezdza za to ;) na pewno po sprzedazy chcialem komentarz.. to prawda. glupi bylem i na pewno zasluzylem na banika na allegro, tylko mi teraz nie o to chodzi ;) staram sie dowiedziec czy przy odblokowaniu konta w razie czego chca dowod osobisty? @Fox 13 a co u ciebie bylo? :) Edytowane 26 Lutego 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 tia. bo bym mial po co klamac na forum, pomyslcie :) Miałbyś po co, a mianowicie dlatego, że tutaj tępi się takie zachowania. Rozmawiałem z kolegą i chcieli jego dowód, ale dla potwierdzenia tożsamości, choć sprawa też była nieco inna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 a nie przyszlo Ci do glowy, ze jak bym se chcial komentarz nabic to bym tu nie pisal, ze mnie zbanowali? ;) hmm .. moze sie wszystko wyjasni, sproboje namierzyc kolege, moze jak z nimi pogada to zrozumieja ocb :) tylko jak sie z nimi skontaktowac by nie mysleli ze to ja sie za kumpla podaje. ehh . a moglbys powiedziec jak bardzo 'inna' byla ta sprawa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Kupił coś od kolesia, który miał same komentarze od kolegów. Jego pech, że odbierał osobiście i wystawił mu komentarz tego samego dnia, więc wzięli go za następnego krętacza. Po co im było sprawdzanie tożsamości nie wiem, ale chcieli dowód. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...