Snooze Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) Chce kupic odtwarzacz DVD i tu pojawia sie pytanie do was co polecacie tak do 200PLN ?? Pytanie drugie czy bede mogl na takim odtwarzaczu puszczac np. plytke DVD z 4 filmami w avi, divxie itp ?? Czy tylko plyty nagrane "DVD video" - 1 film zajmuje prawie cala plyte... Edytowane 16 Lutego 2006 przez Snooze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Jakas Manta. Między modelami duzych róznic nie ma. Zadnych problemów z divx/xvid. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tEREk-071 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Ja polecam Wiwa 138B - maly fajy odtwarzacz i jeszcze sie na nim nie zawiodlem czyta divx/xvid bez jekniecia lub manta emperor 2 lub 3 ale trojka ma jeszcze problemy z softem.. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 ok to poszukam tej manty emperor 2 skoro mowisz ze 3 ma jakies problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneHotMinute Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Emperor 2 jest już wersją dopracowaną i soft raczej już jest ostateczny, Nad 3 trwają pracę i pewnie za jakiś czas all będzie też bez problemów -> ja mam E3 i soft 2.2 i wszystko działa bez problemów -> wcześniej przy divx'ach były problemy np. nie dało się przewijać, nagle zaczął galopować obraz i dźwięk -> ale to kwestia soft'u a nie sprzętu. Teraz all działa bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 ja niepolecam E3 mialem juz 3 i w kazdej cos niedzialalo, 1 nieczytala plyt dvd orginalnych 2 zepsula sie w serwisie przy sprawdzaniu 3 odmowila wspolpracy po 2 filmie divx (ojciec jutro oddaje to badziewie do sklepu) we wszystkich 3 nie dzialal poprawnie dzwiek Mozliwe ze przyczyna bylo to ze kupilem je w markecie za 199zl (jak oddawalem pierwsze dwie to nawet nie pytali co sie zepsulo czy w jaki sposob tylko odrazu wymienili na inny) ps. ostatnia miala wgrany fabrycznie soft 2.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...