Skocz do zawartości
Snooze

Odtwarzacz Dvd

Rekomendowane odpowiedzi

Chce kupic odtwarzacz DVD i tu pojawia sie pytanie do was co polecacie tak do 200PLN ?? Pytanie drugie czy bede mogl na takim odtwarzaczu puszczac np. plytke DVD z 4 filmami w avi, divxie itp ?? Czy tylko plyty nagrane "DVD video" - 1 film zajmuje prawie cala plyte...

Edytowane przez Snooze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Emperor 2 jest już wersją dopracowaną i soft raczej już jest ostateczny, Nad 3 trwają pracę i pewnie za jakiś czas all będzie też bez problemów -> ja mam E3 i soft 2.2 i wszystko działa bez problemów -> wcześniej przy divx'ach były problemy np. nie dało się przewijać, nagle zaczął galopować obraz i dźwięk -> ale to kwestia soft'u a nie sprzętu. Teraz all działa bez problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja niepolecam E3 mialem juz 3 i w kazdej cos niedzialalo,

1 nieczytala plyt dvd orginalnych

2 zepsula sie w serwisie przy sprawdzaniu

3 odmowila wspolpracy po 2 filmie divx (ojciec jutro oddaje to badziewie do sklepu)

we wszystkich 3 nie dzialal poprawnie dzwiek

Mozliwe ze przyczyna bylo to ze kupilem je w markecie za 199zl

(jak oddawalem pierwsze dwie to nawet nie pytali co sie zepsulo czy w jaki sposob tylko odrazu wymienili na inny)

ps. ostatnia miala wgrany fabrycznie soft 2.2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi