Cielaczek Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Mam siec na ktora rozdzielony jest DSL 1mb. Problem polega na tym ze lacze jest calyczas zapchane a ping jest nie od przyjecia. Rozdziela je router planet XRT-401B http://neostrada.info/routery.php?routery=planetxrt401b. Czy jest jakikolwiek sposob Abym mogl uzyskac niski ping. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Mam siec na ktora rozdzielony jest DSL 1mb. Problem polega na tym ze lacze jest calyczas zapchane a ping jest nie od przyjecia. Rozdziela je router planet XRT-401B http://neostrada.info/routery.php?routery=planetxrt401b. Czy jest jakikolwiek sposob Abym mogl uzyskac niski ping. Rozdzielony w domu, czy na siec, ktorej uzywaja inni ludzie ? Bo jesli ta druga opcja, to wystarczy, ze ktos wlaczy p2p i juz masz pingi nie do przyjecia. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielaczek Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) Rozdzielony w domu, czy na siec, ktorej uzywaja inni ludzie ? Bo jesli ta druga opcja, to wystarczy, ze ktos wlaczy p2p i juz masz pingi nie do przyjecia. ;]2 opcja jest mozliwosc abym temu zapobiegł ? Edytowane 16 Lutego 2006 przez Cielaczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasp Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Zro kazdemu przydzial predkosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielaczek Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Zro kazdemu przydzial predkosciGdybym wiedział jak to zrobic nie pisał bym na forum. Prosze podaj szczegołową instrukcje krok po kroku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość futureeman Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 a jak sprawdzić ping będąc użytkownikiem sieci ale nie jej administratorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 klikasz Start > Uruchom > piszesz: cmd > otwiera się okno > wpisujesz np: ping ip/adres strony, czyli wygląda to tak: ping www.wp.pl to najprostszy sposób (sprawdza 4 pakiety) żeby sprawdzic więcej piszesz: ping -n liczba(1-30) ip/adres strony, czyli wygląda to tak: ping -n 10 www.wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasp Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Nie wiem czy twoj router mam mozliwosc przydzialu lacza. Jak nie wymien router lub postaw serwer(bedziesz mial pelna kontrole nad kazdym) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...