tanaka Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 potrzebuje jskis dobry program do rozmowy glosowej po lanie a i jeszcze jedno , mam teraz w kompie voodoo banshee 16MB PCI :) , i nie moge odpalic na tym q3 :( moze wiecje jakie tzeba miec sterowniki do tego , cos mu chodzi chyba o Open GL czy cos takiego :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 NetMeeting z windowsa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 CyberTalkOnline . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 b.dobry program teamspeak 2, i nie tylko po lan-ie ale nawet za NAT-em działa. W dodatku działa w tle tzn. jak masz grę nie obsługującą rozmów to się może przydać. I najlepiej stworzyć sobie serwer u jednej z osób i z niego kożystać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 potrzebuje jskis dobry program do rozmowy glosowej po lanie a i jeszcze jedno , mam teraz w kompie voodoo banshee 16MB PCI :) , i nie moge odpalic na tym q3 :( moze wiecje jakie tzeba miec sterowniki do tego , cos mu chodzi chyba o Open GL czy cos takiego :) pozdro www.voodoofiles.com o ile dobrze pamietam byl tam patch pod stare wudziaki do q3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Mialem to samo z Carma II i Q3. Chodzi o to ze trza zainstalowac OpenGL, np sciagnij z netu i wszystko powinno byc w porzo. Przynajmniej u mnie tak bylo z Voodoo banschee, heh co to za karta byla 2 lata temu :cry: az sie lezka w oku kreci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 znalazlem dobry program do komunikacji glosowej po lanie TeamSound maly , dobry i dziala , http://republika.pl/mar7338/programy/team_s.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacior Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Najlepiej sie sprawdza moim zdaniem Roger Wilco jest z tych co uzywałem najlepszy TeamSpeak ze bardzo mi nie pasuje chu...wy strasznie jest głos.Radze wypróbowac RW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 ee tam najlepszy jest tlen i ma wbudowane gg jakosc głosu mozesz sobie regulowac .Moim zdaniem najlepszy i prosty w obsłudze i po polsku www.tlen.pl jak by cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Moim zdaniem też Tlen.Jakość 4.6 kb wymiata.Tylko żeby działał to musi net być.Trzeba być zalogowanym w necie zeby móc rozmawiac głosowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...