MadMat Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Czesc mam dziwny tuner nie znam nawet jego nazwy. W temacie to co jest napisane na jego ukladach scalonych. zainstalowalem sterowniki BT878 WDM Mini-Driver. zainstalowalo mi to co widac w menager urządzeń sciągnąłem JTV - szukalem stacji nic nie znalazlo. Sciągnąłem BrogTV to tutaj jest komunikat zamalo pamięci. Co mam zrobic ? moze doradzicie mi jakies sterowniki i program do ogladania lub powiedziecie jaki model tunera ustawic w JTV - bo tego naprawdę nie wiem ( wydaje mi sie ze to ktoorys z pihilips'ów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 juz zrobilem :) moreTV + stery gdzies znalazlem i dziala narazie mam 4 kanały ale jest spoko tylko ze jak program wylanczam to dalej dzwiek z tunera idzie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...