Płękus Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Witam Chciałbym sobie nową pr0 mysz kupić, myszki sobie wezme do reki aby ostatecznie podjac decyzję. Ale chciałym się Was spytać którą mysz byscie wybrali ???? ktora jest lepsza i ma wiecej przycisków. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Z trójcy mx518, w G5 i Copperheadzie występuje chyba problem z akceleracją wsteczną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=184707 Moj temat z przed kilku dni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 bierz MXa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Jeżeli G5 ma bebechy takie jak G7 to akceleracji wstecznej nie ma (opieram się na testach z netu, bo sam nawet nie wiem co to jest). Grałem w D3, CoD2 - rewelacja w porównaniu z jakimś optycznym logitechem, którego miałem wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
info1986 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 SAM MAM G5 NIE WYSTEPUJE ACCELERACJA WSTECZNA TO BUJDA TO ZALEZY PODOBNO OD RODZAJU PODKłADKA NA PCLAB O TYM PISZA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzooma Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 jesli chcesz przewodową to bierz MX 518, jesli radiowke to moją MX 610. Bardzo dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lol~ Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Witam Chciałbym sobie nową pr0 mysz kupić, myszki sobie wezme do reki aby ostatecznie podjac decyzję. Ale chciałym się Was spytać którą mysz byscie wybrali ???? ktora jest lepsza i ma wiecej przycisków. Pozdrawiam Osobiscie mam razera copperhad - mialem w rece G5 i razera (jedna i druga mysz lezy swietnie w dloni ) - wybralem razera bo ma minimalnie lepsze parametry . Szczerze polecam - jestem b.zadowolony . Jesli chcesz cos tanszego to oczywiscie mx 518 . pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczecin Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 polecam razera gdyż jest berdzo solidnie wykonana i co najważniejsze do gir jest najlepszy razer. gorąco polecam pozdrawiam!!!!!!!11 B) B) B) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...