kobe83 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Posiadam sprzęt jak w podpisie (nie patrzyć specjalnie na pamięci). Chiałbym wymienić płytę ECS na coś innego ze względu, że już drugi Fortron mi z nią nie działa. Pytanie jaką wybrać, pod jaki chipset, żeby była stabilna, wydajna i w miarę niedroga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Był podobny temat <_< Ile masz na to kasy?? <_< Polece Abita NF-7, Epoxa 8rda lub podobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Popieram Grzecha :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe83 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Szukałem posta na te temat ale jakoś nie umiałem znaleść. Kasy też nie jest za dużo. Chce sprzedać starą i nie za wiele dokładać. Uzywana też wchodzi w gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Nie za dużo czyli ile?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 DFI Infinity abo lan party oczywiście na socket A tamten abit tak epox nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 tamten abit tak epox niePodaj powód dlaczego nie epox?? Według mnie to bardzo dobra płyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Abita nf7bierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lezz Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Abit nf7, epox 3rda, asus a7n8x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe83 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Czy płyta z nForce 2 Ultra 400 i Athlonem XP 2000+ (266) i pamieciami w dualu (400) będzie napewno szybsza od płyt z VIA KT 600 albo SIS ze standardowymi pamięciami 400 MHz? Czytałem, że najlepsze rezultaty osiągają płyty z nForce 2 jak pamięci idą synchronicznie. Na zmiane procesora z 400 MHz szyną nie moge sobie pozwolić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Na zmiane procesora z 400 MHz szyną nie moge sobie pozwolić.Nie musisz, możesz dać 133/133 i będzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe83 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Chciałbym sie jeszcze dowiedzieć, które płyty z VIA KT-600 są warte uwagi (szybkość, stabilność itp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe83 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Jak wygląda wydajność na chipsetach nForce 2 U. z Thortonem 266 i dwoma róznymi modułami pamięci 400MHz (czyli nie dual) w stosunku do pamięci z dualem i płyt z KT600? Sory za trucie, ale zależy mi na rzetelnej informacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 bierz Abita NF7-S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 ja Ci polece Asusa a7n8x-e :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<<nex_TO>> Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 wez Abit nf7 albo epox 8rda+ - na epoxie dobre mozliwosci podkrecania , tylko ze z kondensatorami sa problemy:/ hmm... sam nie wiem ktora bym wybrał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...