MeHow Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Tak jak w temacie. Jakie srodowisko programistyczne dla javy mozecie polecic? Chodzi o windows'a i linux'a. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Eclipse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 zgadzam sie - rozbudowane a jednoczesnie nie wymaga tye zasobow co netbeans od suna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 dzieki wielkie. Jutro sie pobawie, bo na laczu ktore aktualnie mam to sciagnie potrwa... dlugo, ze ho ho ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 ja tez korzystałem z JCreatora..., jest jeszcze JBuilder... bo eclipse z tego co wiem to uniwersalne środowisko wielojęzykowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkotor Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 a to JBuilder pod linuxa też jest? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) tego to ja nie wiem... :D bo nawet pod winde nie uzywałem.. :) Edytowane 18 Lutego 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Java Builder, nic lepszego nie ma. Fuckt płatne, ale wszystko co dobre takie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Zdecydowanie eclipse. Nie dosc ze darmowy to wyjatkowo przemyslany. Mozna go odpalic na wiekszosci srodowisk uzytkowych (linux, windows, solaris8, AIX, mac osx) oraz na sile na kazdym mozna sobie skompiowac o ile posiada biblioteki swt. Do tego istnieje duza liczba pluginow rozszerzajacych jego mozliwosci. Czesc z tych pluginow w kolejnych wersjach wchlaniana jest w core ;) Przesiadlem sie niedawno z wersji 2.1 na 3.1.2. Po tygodniu pracy z nim moge stwierdzic ze jest sporo lepszy, rozwoj idzie w dobrym kierunku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 IntelliJ IDEA ale tylko jak masz sponsora :) Płatne ale na prawdę szybko się pisze +fajne skróty np sout + TAB - System.out.println() +kontrola tagów w komentarzach +bezproblemowa współpraca z zewnętrznymi biblotekami +2 wersje pod linuxa i Windowsa +współpracuje z CVS-em + da się w tym pisać serwisy JSP i aplikacje J2ME i +są pluginy -trzeba zapłacić 499$ Strona producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Ja pod Win lubię GEL'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...