m4r Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Wczoraj i dziś. Łącznie jakieś 14 godzin pracy. Jest drobny błąd w kolorystyce podczas wybierania profili (poprawiony u mnie na kompie, ale jeszcze nie na ftp). Innych nie znalazłem. Dla zainteresowanych wersja czerwona ;) Myślę teraz nad ikonkami stanu i stylem okna rozmowy... może też niedługo dodam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 bzydkie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 "powiadom ziomala' grrrrrr Poza tym strasznie nieczytelny. NIc nie widze na nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Ziomala specjalnie zrobiłem... tak myślałem że się ktoś czepi. sgj: jesteś drugi. Mój beta tester dość mocno się z tego śmiał (i takie miałem założenie wstępne). Co do nieczytelności - napisz OCB, to spróbuję poprawić. Jeżeli chodzi o to, że skin jest trudny do opanowania, to odpowiem tak- trzeba się przyzwyczaić. Zrobiłem bo miałem dość "funkcjonalnych szaraków" od których się roi w necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Musze sprawdzic jeszcze na drugim monitorze, bo mozliwe ze mam za ciemno swój ustawiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Musze sprawdzic jeszcze na drugim monitorze, bo mozliwe ze mam za ciemno swój ustawiony. A to nie latwiej rozjasnic, niz sprawdzac na drugim ? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 niektóre monitory sa już bardziej nierozjasniawalne :lol:, pewnie sgj też taki ma :D.. mój jeden chodzi 100/100 i nieraz jest ciemno... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Mój sie da rozjasnic, ale nie chce mi sie potem wszystkiego ustawiac od poczatku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 bo nie jesteś elo trendy (jazzy czy jak się to wabi) i nie masz monitora z kilkoma predefiniowanymi trybami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Ale mam sterownik karty, który to potrafi :) Pobawiłem się troche ustawieniami kolorów w sterowniku i jednak nie pasują mi te przyciski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...