e!Gr00bY Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Tak jak w temacie, przepraszam za off-top, ale sami dobrze wiecie jak jest z uzyskaniem informacji na Software. Więc problem dot. programu Audiograbber 1.80Full. Nie da rady zgrać muzyki pod XP. Wyskakuje błąd ASPI i CD-ROM tak jakby nie odpowiada. Co ciekawe pod Win ME wszystko działa. Jak sobie z tym poradzić? Jakąś łatkę może ktoś ma? Ps. Tylko nie proszę nie krzyczcie wynocha na software. Jeżeli macie ochotę bluzgać nic nie piszecie:-) Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Ja Ciebie nie wyśle na żaden sofware, a pomoge. Podejrzewam że nie instalowałes czegoś takiego jak ASPI drivers!! Miałem podobny a raczej ten sam ból i one pomogły zgłoś sie na GG 1332696 to Ci podeśłe albo coś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Dzięki. Jednak są jeszcze normalni ludzie na tym forum. Wysłałem Ci już wiadomość..... i czekam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Skorzystałem z tego, że naprowadziłeś mnie na doby kierunek. Więc aby możnabyło zgrywać np. płytki z audio na dysk potrzebne są drivery ASPI pod XP. - pierwszy plik - http://www.prodata.pl/Sterowniki/aspiinst.zip Sciągamy, instalujemy i restart. - po nim http://www.prodata.pl/Sterowniki/asp32.zip i mamy już działające ASPI. Dzięki za pomoc. Ps. Informacje z www.winxp.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Polecam sie BTW jaki masz numer GG ??? tak dokładnie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Cytat Polecam sie BTW jaki masz numer GG ??? tak dokładnie ?? jak najedziesz na słoneczko to sie po chwili wyświetla :P:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...