eubie Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Przegladam ofery sklepow internetowych.. i zaden w opisie nie ma Tych venice na 754. zapewne jakis sklep ma, ale w cenniku na necie nie podal informacji - ma ktos moze infirmacje o takim sklepie ? albo o osobach prywatnych ktore sprzedaja owe Venice we Wroclawiu lub minimalnych okolicach. Z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Nie wiem jak we Wrocławiu, ale u mnie w mieście (Toruń) w dwóch wiekszych sklepach komputerowych są Venice, radzę Ci pójsc do jakiegos sklepu, poprosić o procka, i po oznaczeniach zobaczyc czy to Venice czy ClawHammer (Venice ma pierwszą linijkę taką : ADA3000AIK4BX). Aha, z tego co widziałem, na allegro tez jest sporo aukcji z tymi prockami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eubie Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Panowie ze sklepow - Proline, Arest - etc, nie sa zbyt chetni zeby pokazywac albo doradzac. U nich panuje zasada co pan chce - i albo pan kupuje albo spada. No ale cos chyba nie pozostaje nic innego tylko popytac... gdybys ktos mial jakies namiary to naprawde bylbym wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sender28 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Przegladam ofery sklepow internetowych.. i zaden w opisie nie ma Tych venice na 754. zapewne jakis sklep ma, ale w cenniku na necie nie podal informacji - ma ktos moze infirmacje o takim sklepie ? albo o osobach prywatnych ktore sprzedaja owe Venice we Wroclawiu lub minimalnych okolicach. Z gory dzieki Bo z tego co ja sie orientuje to nie ma Venice na s.754 tylko śa na 939. Na 754 jest tylko chyba ClawHammar i NewCastle..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) Nie ma? A co ja mam? Mozesz kupic w ciemno i dostac Venice, albo szukac na allegro czy innych netowych sklepach gdzie masz to opisane. Edytowane 17 Lutego 2006 przez dywyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...