huta Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 od pewniego czasu co jakiś czas słysze kliknięcie.... mimo iż nie klikam żadnego katalogu, żadnej ikonki.... co z tym zrobić ???? pewnie coś w rejestrze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
securite Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Obserwowałem takie kliknięcia jak miałem neostradę,jak zapomniałem wyłączyć dzwięków w windowsie :) U znajomka było podobnie ,ale nie wiem co było powodem niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 wiesz takie rzeczy mi sie dzialy jak jakis spyware zamieszkal w moim kompie i wlaczal co chwile jakies stronki ;) moze to to?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huta Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 wiesz takie rzeczy mi sie dzialy jak jakis spyware zamieszkal w moim kompie i wlaczal co chwile jakies stronki ;) moze to to??nic z tych rzeczy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...