werki Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Nie chce tu robic zbytnij reklamy. Ale jak macie troche czasu to: Uwaga! Szukam chętnych do współpracy przy tworzeniu strony/serwisu o filmach. Poszukuję wszystkich: webmasterów, grafików, texciarzy etc... Do texciarzy: nie musisz mieć dużego pojęcia o filmach wystarczy, że od czasu do czasu oglądasz film i napiszesz o nim recenzje! Chętnych proszę o maila na adres: Glorfindel_0@wp.pl Robi to moj kolega. Grafika juz ma mnie ale przyda sie pomocnik/kilku którzy mi pomoga im wiecej osob sie zglosi tym lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Co tak mało filmow ogladacie ze raz na 2 tygodnie nie mozecie recenzji napisac czy sie boicie wyzwania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 moze ja sie skusze, ale jak cos to potwierdze to mejlem, ok ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 te filmy ktore ogladam, mozna zrecenzowac w dwoch slowach - do przodu, do tylu, znowu do przodu, znowu do tylu :D Żartowałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 moze ja sie skusze, ale jak cos to potwierdze to mejlem, ok ? ;)oki grzesio:przyda sie ktos kto potrafi w orginalny sposob cos opisac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ale to raczej nie maja byc takie filmy grzesio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 A jakie filmy?? Ja bym chentnie pomógł, tylko z czasem stoje średnio no i z nowościami filmowymi jestem na bakier :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ja mam spora kolekcje filmow romantycznych i fabularnych :D wiec jak by co to moge cos obejzec i opisac jak mi sie bedzie chcialo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Chodzi ogolnie o filmy all. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Chodzi ogolnie o filmy all. dobra to ja sie na recki "romantycznych" pisze :D Maximum akcji minimum tresci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 tu masz troche o filmach romantycznych :D http://www.joemonster.org/article.php?sid=...=thread&order=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ALe takie nowsze raczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...