chemixx Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) Witam mam pytanko ostatnio zainteresowalem sie ogniwem PELTIERA. Mam amd 64 3200+ i thermaltake 112 heat pipe czy do tego zestawu moge dolaczyc jakies ogniwo?? z gory dziekuje za pomoc Ps. przepraszm za lamerstwo ale nie mam zabardzo pojecia na ten temat wiec prosze o rade i jakies wskazowki Edytowane 17 Lutego 2006 przez chemixx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Lamerstwo nie usprawiedliwia lenista, masz wyszukiwarke od tego żeby z niej skorzystać. Znalazłbyś tam miedzyinnymi temat od chłodzeniu A64 ogniwem. W twoim przypadku ogniwo odpada ze względu na to ze samo ogniwo musi byc chłodzone solidnie i TT napewno do tego nie wystarczy. Dlaczego ? odsyłam Cie do tematu który wspomniałem wczesniej, znajdziesz tam odpowiedzi. Podpowiem że jego autorem jest user o nicku kooboos (mam nadzieje ze nie przekręciłęm nicka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...