Ruido Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Teraz kolejne pytanko w stylu "lama która mało wie, na temat modyfikacji i chlodzenia" :wink: 1. W obudowie stylu gdzie mam wentylatorek mam na stale przymocowanego griia do obudowy (w zasilaczu tak samo), czy to najlepiej wyciac ?? 2. Czym najlepiej skleic akryl z resztaki obudowy ?? :D 3. jak podlaczyc katode, diode do zasilania konpa ??? 4. lepiej kupic troche akrylu i samemu zrobic okienko, czy zamowic w sklepie ?? (przypominam ze jestem poczatkujacy :D ) 5. Probowal ktos przerobic obudowe ModeCom Emotion 6. dajcie jakiego linka to arta gdzie tlumacza jak zrobic siecacy wentylatorek 7. Co daje lepszy efekt w obudowie Katoda, kilka diod, czy neon ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 1. nie rozumiem pytania 2. http://216.239.35.120/translate_c?hl=de&ie.../language_tools - tu pokazuja jak zrobic okno ;) 4. lepiej kup... ;) 5. ja nie ;) 6. http://www.moded-kompz.net/?name=Mods&id=19 7. kilka linkow : http://216.239.35.120/translate_c?hl=de&ie.../language_tools http://216.239.35.120/translate_c?hl=de&ie.../language_tools Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 co to za pani na avatarku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 1. nie rozumiem pytania Chodzi mi ote kratki przy wentylatorze co zaznaczylem na rysunku. Nie da sie inch odkreic bo to czesc obudowy, wiec takie pytanko jak to usunac ? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 co to za pani na avatarku?Bardzo ladna pani :D ale co to za modelka/aktorka nie wiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 wyciac - po prostu wyciac (flexa, dremel, nozyce do blachy, jak kto woli ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 a po co to wycinac... ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 a po co to wycinac... ?? Bo chce dac ladnego grilla "Biohazard" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 a po co to wycinac... ?? Bo chce dac ladnego grilla "Biohazard" :P mam dziare 'biohazard' fajny wzorek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 wyciac - po prostu wyciac (flexa, dremel, nozyce do blachy, jak kto woli )Hmmm a co najlepiej ??? i jakie ceny ??? bo qurcze chyba nic z tego nie mam, bedzie trzeba albo porzyczyc albo kupic :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 a co mozesz pozyczyc? Bo jak nic to wylam brutalnie, i wyszlifuj pilnikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 http://216.239.35.120/translate_c?hl=de&ie.../language_tools ladny efekt ale nei wierze ze to z 5 ledow !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 bo ty snap musisz dotknac zeby uwierzyc :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 bo ty snap musisz dotknac zeby uwierzyc :?jaki snap? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ladny efekt ale nei wierze ze to z 5 ledow !! te diody sa bardzo mocna swiecace a jest ich az 5.... mooj kumpel ma jedna taka mocno swiecaca tylko ze niebieska to w nocy na pol pokoju swieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 ale chciałem zauważyć ze na tym zdjęciu widac diody u góry i na dole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Ja mam u sibie 3 takie diody tylko że niebieskie jedną mam eby oświetlała dół a tamte 2 wsadziłem w długopis przezroczysty i robią za neon, niezły wygląd naprawde polecam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetFly Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Ja mam u sibie 3 takie diody tylko że niebieskie jedną mam eby oświetlała dół a tamte 2 wsadziłem w długopis przezroczysty i robią za neon, niezły wygląd naprawde polecam!!!A masz moze jakies photoski? Chce po prostu obejrzec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 diody sa nagorze i na dole widac cien padajacy na "sledzie" po lewej od pci, od kabelkow obok fajny efekt robią te sruby naokolo szyby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 true true Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...