wojto19a Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Witam! Ktoś założył mi hasło na sieć w laptopie, podejrzewam, że jeden z pijanych kolegów! Nikt nie chce się przyznać bo nikt tego hasła nie pamięta i teraz nie moge tego obejść żeby sieć mi działała! Czy ktoś z was wie jak można to hasło znaleźć lub jak je wyłączyć? Bez tego hasła nie mogę zalogować się do sieci! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 LoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Witam! Ktoś założył mi hasło na sieć w laptopie, podejrzewam, że jeden z pijanych kolegów! Nikt nie chce się przyznać bo nikt tego hasła nie pamięta i teraz nie moge tego obejść żeby sieć mi działała! Czy ktoś z was wie jak można to hasło znaleźć lub jak je wyłączyć? Bez tego hasła nie mogę zalogować się do sieci! Pozdrawiam! a reinstalka ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Kurcze właśnie nie chciałbym reinstalować! Jestem troche leniwy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Heh poszukaj w internecie a moze cos znajdziesz poprostu pobuszuj w stronach o hacku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 hmm........ jak wogule mozesz wlaczyc to siedzi to gdzies w rejestrze.... nie pamietam teraz gdzie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ja raz u siebie pol rejestru z nodow obejrzalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ja z koniecznosci dzis 1/3 rejestru wykasowalem :) i teraz programy moge instalowac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Kurcze szukam gdzie moge i D.pa! Pewnie czeka mnie formatka, a cholernie mi sie nie chce! Ale dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...