blank2424 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 w jakiej cenie to mniej więcej jest?? zrobić to samemu?? może jakiś schemat?? a może ma ktoś cośtakiego do sprzedania:) potrzebuje 4sztuki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 ja mam taki jeden, sprawny/niesprawny nie wiem bo nie mam jak podlaczyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Ja mam jeden po Hardcano 9 , w sumie sam nie wiem jak mialbym go wykorzystac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) to jest problem:D bo wysyłka mnie zje:) tak czy inaczej prosze o ceny jakie za nie byście chcieli na priv, przy okazji czy wyglądają one tak jak an tej aukcji http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82526899 ??? bo o takie mi chodzi. czekam na priv NADAL CZEKAM I CZEKAM.... BO KTOŚMI NA AUKCJI PODKUPIŁ FUCK:/ A ZE SPRZEDAWCĄ MIAŁEM SIĘDOGADAĆCO DO NIŻSZEJ CENY ALE NIE ODPISYWAŁ:] HURRA Edytowane 18 Lutego 2006 przez blank2424 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) Ja mam jeden po Hardcano 9 , w sumie sam nie wiem jak mialbym go wykorzystac :lol: dobry panel:) miałem go kupić Edytowane 18 Lutego 2006 przez blank2424 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 mam dokladnie taki sam ;) hmm co do ceny.... :P nie jest mi on wogole potrzebny wiec tylko koszty przesylki ;) jak by co to sie odezwij ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...