kadet1212 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Cześć mam płytę główną msi ms-7047 i kartę muzyczną creative 24 bit. Płyta ma zintegrowany dźwięk. A ja chcę żeby działał i dźwięk zintegrowany i karta dodatkowa. Niestety gdy wkładam kartę creativa to dźwięk zintegorwany przestaje być windoczny dla windows xp? Jak sobie z tym poradzić. Kiedyś działały mi obie zintegrowana i druga. HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Mam głupie pytanie... po co Ci dwie dźwiękówki na raz? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadet1212 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) Bo do tej zintegrowanej mam podłączony kabelek do przedniego panelu w obudowie (służy mi do dźwięku z słuchawek). A tylnia jest podłączona do głośników (lepszy dźwięk). Żeby podłączyć creativa do panelu przedniego musiałbym mieć jakiś inny kabelek, bo nie pasuje ten od obudowy. Ewentualnie skąd wziąć kabelek do tej karty, bo przeszperałem allegro i nigdzie go nie ma. Edytowane 17 Lutego 2006 przez kadet1212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Bo do tej zintegrowanej mam podłączony kabelek do przedniego panelu w obudowie (służy mi do dźwięku z słuchawek). A tylnia jest podłączona do głośników (lepszy dźwięk). Żeby podłączyć creativa do panelu przedniego musiałbym mieć jakiś inny kabelek, bo nie pasuje ten od obudowy. Ewentualnie skąd wziąć kabelek do tej karty, bo przeszperałem allegro i nigdzie go nie ma.Witam. Nie chce robic OT. Ale na twoim miejscu kupił bym sobie słuchawki bezprzewodowe zero problemów mam takie od 2 lat i to jest to.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 wydaje mi się, że nie da się uruchomić 2 kart dźwiękowych na raz, musisz wybrać, wóz albo przewóz ;) ale możesz spróbować w biosie włączyć zintegrowaną karte, wątpie żeby to poskutkowało, ale spróbować nie zaszkodzi :) kup sobie rozgałęźnik na 2 jacki i po kłopocie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadet1212 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) Najzabawniejsze jest to że to kiedyś działało... A teraz nie chce... To jest komp znajomego więc nie wiem co on tam namodził. Ale właśnie był sformatowany, więc wszystko powninno działać... :) Karta w biosie jest włączona, ale windows już jej nie widzi... Nie wiem może są jeszcze jakieś opcje w BIOSIE, w których można by pogrzebać. Edytowane 18 Lutego 2006 przez kadet1212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...