Heat Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Mam troche dziwny problem , kiedys juz sie z nim spotkalem ale jakos nie skupialem nad jego rozwiazaniem . Mianowicie : mam obecnie nowy dysk , zrobilem 3 partycje . Pierwsza ma ~ 10Gb druga ~ 80Gb a trzecia ~ 60Gb . Problem polega na tym , ze obecnie literke "D" zajmuje moja nagrywarka , natomiast reszta dyskow leci od E do F . G zajete jest przez d-tools . Nie pamietam , w ktorym momencie tak sie stalo , na 100% na swiezym systemie mialem wszystko ok . Przypuszczam , ze albo namieszal mi d-tools albo powodem moze byc fakt , ze nie formatowalem dwoch pozostalych partycji przez dosc dlugi czas... Problem polega na tym , ze jutro bede mial nowa plyte , wiec bede znowu stawial system na nowo... Zastanawiam sie czy po formacie dyski uloza sie normalnie czy nie . Jesli nie to oczywistym jest , ze musze teraz jeszcze na starym systemi pozmieniac litery dyskow... Tylko jak zmienic dysk E na dysk D kiedy na D siedzi naped ? :blink: Jak temu zaradzic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 jesli to XP to proste: start panel sterowania narzedzia administracyjne zarzadzanie komputerem zarzadzanie dyskami tutaj zmieniasz litery CD na jakas dalsza np:Z potem litery napedow i juz nie zmieniaj c: po zmianie liter partycji czesc progsow moze " nie chodzic " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Start/Uruchom/diskmgmt.msc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konnik_tl Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 jeśli p[ostawisz nowy system wszystko wróci do normy czyli dyski będą Di E a cdr będzie F. kłopot mógł wyniknąć podczas stawiania systemu czyli jak podzieliłeś na partycje to ich nie sformatowałeś odrazu poza systemową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...