Skocz do zawartości
pitahaya4

Problem Z Kaza

Rekomendowane odpowiedzi

Jedyne co powiem to to że KaZaA to najgorsza sieć P2P :D

BTW Na tym forum nie rozmawiamy o piraceniu

P2P to nie tylko piraty... Jest tam tez kilka rzeczy freeware ;]

Zgodze sie z kolega, KaZaA to najwiekszy szajswurst, jaki kiedykolwiek moglby powstac. Ja polecam BearShare. Jak on sie nie polaczy, to bedzie znak, ze masz odlaczony kabel od neta ;D Ja nie mam z nim najmniejszych problemow. KaZaA i eMule na przyklad nie chcialy sie u mnie od poczatku polaczyc.

Edytowane przez jvt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

a ma cos do tego przegladarka firefox??

A co ma piernik do wiatraka, pytam sie o firewalla, a firefox raczej nie ma co robić tu <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdybym mial odlaczony kabel to niby jak bym do was pisal??

To byl zart, jakby nie bylo jasne.

Czasem jest tak, ze admini blokuja niektore porty dla bezpieczenstwa ogolu i P2P moze przez to nie dzialac prawidlowo.

Jakie kontrolki sie u misia swieca i w jakich kolorach w prawym gornym rogu? Co pisze w dymkach na pierwszej i ostatniej kontrolce? Co pisze w statusie pliku, ktory jest w liscie "Downloads", a nie chce sie sciagac? Czasem moze byc to cenna informacja. Firewall to raczej nie, bo jak P2P wogole nie chce dzialac, to nie jest blokniety konkretny program, tylko jakies porty, wiec to raczej odpada ...chociaz nigdy nic nie wiadomo ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kazaa to "bubel" jakich malo i dziwie sie, ze ktos uzywa tego programu.

Nic tam prawie nie ma, a ja juz sie cos znajdzie to przewaznie jest to fake. Najlepszym rozwiazaniem jest zrezygnowanie z tej tandety i przesiasc sie na cos duzo lepszego.

@Orgiusz

Nie jestes wapniakiem bo to sa najlepsze P2P (sam ich uzywam :D ), jeszcze do tej listy dodal bym klienta z rodziny emule, edonkey ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anty virus. ;]

Wciaz czekamy na szczegoly. System, zaistalowane latki, antywirusy, provider ect. Im wiecej podasz tym szybciej zacznie dzialac.

Witam no ja powiem tak jak p2p to only torrent i emule( emula mozna puścic zeby jechał przez 8080) wiec jakby nie bylo to dzialac moze i musi jak sie wie jak.Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi