terror Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 czy warto zakupić takie coś : http://www.allegro.pl/item86253727__qoltec..._najlepszy.html ?? Zaznaczam, że nie zamierzam podkręcać karty, Radeon 9600 pozdrawiam m.z. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chemik89 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) ja bym tego nie brał :/ po 1 - to tylko na papierku ma 20db po 2 - gdzie to ma radiator :P weź sobie wybierz cos z radiatorem - z finami - :) ew coś pasywnego Edytowane 17 Lutego 2006 przez Chemik89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) taniej masz na allegro ati silencer:] Edytowane 17 Lutego 2006 przez blank2424 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chemik89 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 chyba vga silencer :P bo ati to troche drożej :) ale ten vga też moze być - puścisz go na minimum i lux :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 tylko, że w chwili obecnej vga silencerów nie ma, są tylko ati silencery, 30zł to chyba nie dużo jak za cisze:] i wciąż mówie o ati silencerze;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terror Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) no tak, ale odradzano mi te silencery, bo podobnież mogą spalić karty poprzez niechloodzenie całej powierzchni karty jaką zakrywają (jak pokręciłem to sorry) czy to prawda ?? i czy to jest jego cała powierzchnia chłodząca http://www.arctic-cooling.com/pics/ati3_05l.jpg ?? czy tylko chipset on chłodzi ?? Jeszcze myślałem nad inną opcją , czy nie zakupić tego samego chłodzenia co mam obecnie (standardowe ) od jakiejść uszkodzonej karty, oczywiście sprawne Edytowane 18 Lutego 2006 przez terror Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chemik89 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 VGA silencery są wszystkie rewizje do wyboru do koloru na allegro :P też słyszałem ze ATI silencer nie zapewnia wentylacji innym podzespołom - ale nie wiem na ile jest to realne - przecierz zostawia sporo miejsca :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...