Black Lord Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Na czym położyć płytę główną ? Składam kompa i narazie wszystko będzie na biórku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 na biurku nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) Na biurku nie- śledź od karty graficznej (i kart pci) będzie wystawał od spodu- połóż na pudełku od mobo. Edytowane 17 Lutego 2006 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 nie trzeba podkładek żadnego spięcia nie będzie drewno prądu nie przewodzi chyba ze masz metalowe biurko, w szkole chyba nie uważałeś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Nie przesadzajmy.. Temat iście overclockerski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalZ Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Na kartonie od płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Dobrze jest położyć płyte na takim woreczku antystatycznym jeśli takowy posiadasz. :) (zazwyczaj kupowane płyty i inny sprzęt jest w takim woreczku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Ja mam położone mobo na gąbce i wszystko jest ok Śledzie od kart rozszerzeń sie wbijają w nią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) na pudelko od mobo dajesz gabkez pudelka a na gabke mobo ;] zawsze sie tak podlacza :) Edytowane 18 Lutego 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 a u mnie cholerstwo na leżąco nie chce zapykać :P i zawsze musze w bude pakować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B1te_Me Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) U mnie to wyglada tak :mrgreen: Edytowane 19 Lutego 2006 przez B1te_Me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Pełen profesjonalizm. I jak ładnie wygląda... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 ja zawsze wale wszystko na biurko, bez żadnych kartonów ni gąbek, biurko mam drewniane więc prądu nie przewodzi :P mniejwięcej tak to wygląda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 jak by na to nie patrzec to jednak nie jest surowe drewno :P folia antystatyczna daje wiecej pewnosci ( raz na jakis czas mamy na sobie troche " pradu" i moze byc BUM ^^ a i opaska albo kaloryfer, kran by sie przydalo dotknac przed " zabawa " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...