MadMat Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Cześć. Mam tuner na chip'ie Bt878 i aduio philips'a. Wczoraj przy proobie obejzenia filmu nie bylo dzwięku. wyłączyłem kompa, włączyłem i działał. Teraz 3 raz juz go wyłanczam i ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m i nadal nie ma dźwięku co jest? (obraz jest normalnie bez zarzutu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Line in czasem nie jest wyciszone ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 domik nie jest mam podobny problem tylko w wersji 2000 DV winfasta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Na innych programach próbowałeś dscaler moretv borgtv jkf ...:>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...