Yeti666_PL Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) Witam, wyszło właśnie demko. Można ściągnąć stąd link Ja niestety nie ściągam, bo w demku jest tylko mapka singleplayer (a ja grywam tylko w multi :cry:, no i mam niestety NEO z limitem, który już się prawie skończył ), ale jakby ktoś się pokusił o zagranie i ocenę to będę bardzo wdzięczny. Producentem jest Digital Reality (Desert Rats vs. Afrika Korps, D-Day) i myślę, że silnik graficzny jest ten sam co w w/w grach, jednakże zmieniła się sceneria. Swego czasu sporo zagrywałem się w D-Day (multiplayer), dużo nocek było zarwanych, gierka posiadał niezwykłą grywalność. Jednakże DRvs.AK, D-Day miały pewne błędy/bugi/niedociągnięcia, które czyniły te strategie bardziej arcade`owymi niż realistycznymi. Jeśli ktoś zagra w WOT, to mam prośbę, żeby zwrócił uwagę na: 1. czy model zniszczeń jest na zasadzie "paska życia", tzn. "życie jednostki" zmniejsza się wraz z narastającą ilością strzałów oddanych w tę jednostkę (w D-Day trzeba było 5-7 strzałów z Tigera, żeby zniszczyć King Tigera - gdzie tu realizm?), czy też może wystarczy jeden celny strzał by zniszczyć wroga (oczywiście z działa odpowiedniego kalibru, jak to było np. w Blitzkrieg 2) 2. zapewne mapa będzie przykryta "mgłą" a poszczególne jednostki będą ją odkrywać, a pytanie dotyczy tego, czy jeśli jednostka stoi przed budynkiem ze strony np. wschodniej to czy widzi to co jest za budynkiem ( z zachodniej jego strony?) - tak było w DRvsAK i D-Day. Rozwiązanie totalnie bez sensu, bo nie można zastawiać pułapek na przeciwnika, bo on widzi co jest za budynkiem i podzielił się informacjami na ten temat. Pozdro. Edytowane 17 Lutego 2006 przez Yeti666_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 grałem imusze powiedzieć ze dla mnie nic ciekawego a do tego lubi sobie przyciać, generalnie mozna sobie odpuscić bo emire earth 2 wyszło i jest to zdecydowanie lepsza gra, przynajmniej dla mnie, że juz nie wspomne co bedzie jak The Battle for Middle-earth II sie pojawi to dopiero wypas i walka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...