Gość Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) zastrzel... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « sasiadow [; Edytowane 18 Lutego 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Co do oglądania telewizji.... ... To mój pies to uwielbia :D :lol2: kozackie zdjęcie :D Ja się trochę zgodzę z Mogiel'em - uważam, że zawsze jest sposób na to aby pies siedział cicho gdy jest sam w domu - trzeba tylko znaleźć sposób który zadziała na danego psiaka ;). Sąsiedzi nic oczywiście ci nie mogą zrobić jeśli pies nie hałasuje w ciszy nocnej ale zawsze lepiej mieć jeden konflikt mniej niż więcej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 :lol2: kozackie zdjęcie :D Ja się trochę zgodzę z Mogiel'em - uważam, że zawsze jest sposób na to aby pies siedział cicho gdy jest sam w domu - trzeba tylko znaleźć sposób który zadziała na danego psiaka ;). Sąsiedzi nic oczywiście ci nie mogą zrobić jeśli pies nie hałasuje w ciszy nocnej ale zawsze lepiej mieć jeden konflikt mniej niż więcej :) Oj wydaje mi sie, ze moga, nawet jesli pies wyje/szczeka (odnosi sie to tez do wiercenia, grania na instrumentach itp.) w dzien i jest to uciazliwe dla innych mieszkancow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) No nie wiem czy z tymi zabawkami to taki dobry pomysł. Nie wyrabiam już z nimi. Poniżej zdjęcia 2 z nich (reszte wyrzuciłem bo nie nadawały się do niczego). Pies to jest istny niszczyciel. Nic nie uszanuje. Pomidorowi wygryzła nos i ogonek, a crazy froga ..... sami widzicie ..... :lol: Nie no po prostu oleje babke. W [gluteus maximus] ją mam. Nie ma zakazu że pies nie może szczekać w ciągu dnia, więc mi to wisi. Ecuadoo - to jest mój drugi pies. Do poprzedniego nie mieli problemów. ridczak - to jest uciążliwe tylko dla niej :P Co innego gdyby skargi były od innych sąsiadów, ale nie ma. Edytowane 18 Lutego 2006 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) Eeee co wy tu piszecie? :blink: Jak pies czesto szczeka to sobie powinienes go lepiej ulozyc(chyba juz za pozno). Pewnie, ze szczekanie lezy w naturze psa, ale bez przesady bo sam mam psa(o. szkocki collie)i pod czyjas nie obecnosci czy obecnosc cos nie szczeka (wrecz czasem sasiedzie sie dziwili, ze pies jest w domu :D) Jedynie kiedy szczeka to podczas zabawy czy jak ktos przyjdze z dworu(w sumie to popiskuje z radosci) W lecie byl okres kiedy kundlisko sasiadki mieszkajacej pietro nizej ujadalo o 3 w nocy, wtedy to bylo mozna k*****y dostac :angry: Innymi slowy ja takich problemow ze swoim psem nie mam, no ale coz sa psy madre i glupie, albo to jakas inaczej szlo :lol2: :lol:. Edytowane 18 Lutego 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...