FumFel_20 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Siema Mam proca tak jak w podpisie i pamięci też jak w podpisie :) . Mam zamiar niedługo odblokować proca i puścić go na FSB 166mhz.Ale pamięci mam na 133 mhz.Czy będe miał duży przyrost mocy w takiej kombinacji?I czy wogóle to będzie działać, że pamięci będą taktowane niżej niz proc?? Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 a może lepiej sprzedać tego mojego antkaxp i kupić antkaxp 1700+ lecz na 0.13 mikrona z odblokowanym mnożnikiem i puścić na fsb 166? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Jesli ustawisz 133 pamiec i 166 FSB to nie da ci to praktycznie nic z tego wzgledu, ze Amd nie lubi asynchronicznej pracy. Jesli ustawilbys 166/166 to tak zyskalbys nawet sporo. Jesli o twoje pamieci chodzi to watpie zeby przy max taimingach poszly na 166. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Walkowane niejednokrotnie :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...